May 19, 2009

West meet east katanya .

sapa jumpa sapa ?
oooooo mknan jekkk yg jumpa.
barat jumpa timur ...

mkn salmon cicah air asam lagik ?
sungguh kampung ok :P

ni aku punya maknan.. x mo nasik konon.
diet ?? ini menu lokong ngan adam .
~tomyam sayur + bebola .
~salmon goreng tepung
~sambal air asam.





owwhhh ye , aku baru beli new cd aerobik.
yg lama tu dah calar balar di buat dek incik adam.
azam nak kurus kan .. harus kene usaha lebey walaupun celam celum jek ;D
tp cd ni mmg hazab ko , mmg tuff .
10 minit buat peluh dah mencurah² ,
dia ala² kick boxing sket but i likeeeeeeee.
ye la , buat 20 minit pun dah cukup baikkkkkkk.
basah lencun baju hehehe.
adam plak asyik suruh aku benti ..
'mummy x penat ker?'
'mummy .. sudah la tu , nanti mummy penat'
'lamanya mummy bersenam .. cepat la berenti'
aihhhhhhhhhhhhhhhh x senang tauuuu haku gggrrggrgrgrrr.
cakap pasal masa lak , mmppp kalau ikut mmg mcm x de masa nak buat
aerobik ni kan ?
tp aku curik² masa gak walau dah lewat.
lepas masak , makan , cuci baju , lipat baju , iron baju , kemas rumah
serba sedikit , siapkan beg skolah adam , ajar adam buat homework ..
kadang² dah dekat kul 9 baru settle ..
tp aku ambik gak masa buat 15-20 minit tiap mlm.
nak tgk result nya hujung bulan ekekekkeeee.
jgn hot-hot ciken shit sudahhhhhhhh :D
so , wish me luck bebehhhhh!!!!!



14 komen uolls ::

Mya said...

salmon cicah air asam? hmmm... *urut2 dagu*

JiEjAh_DeEn said...

mya
urut dagu jekkk ?
urut ler tmpt lain sekali wakakka
larikkkkkkkkkkkkk!!!!

a.b geldofg said...

emmmmmmmmmmm sodap!

cokolat said...

tomyam bebola ikan tu nampak tempting ler..

JiEjAh_DeEn said...

ab
alhamdulillah ..langsaiii .

cokolat
aku buat lite² ajek sbb sikenit x tahan pedas sgt :D

eddie dewanaga said...

fried salmon tu menggigit!!

beb, lu dah kurus nanti, ramai org ngorat, gua tak tau...!

JiEjAh_DeEn said...

eddie
lu kene geget ngan salmon kaaa? hahaa

ceeehhhhh dah tuo gini saper jek nak ngorat , lagipun gi mana jek heret adam kekekeke

ai said...

GUD LUCK!! ngeh ngeh...

coklat panas said...

uishhhh,memang terliur r balik kelas lapor2,pastuh tgk gmbr makann tuh..huhu

aianna said...

wahhh ttbe terliur tgk air asam kak jiejah...ado..kreatif kak!~ hiks

JiEjAh_DeEn said...

ai
heheheheh nak gak selim mcm ko :P

coklat / aianna
jgn jilat skrin tawwwww
ekkkeee

SyaNa said...

aku pn teringin nk buat salmon grill..cecah air asam hahaaa

chaiyokkk jiejah..kurus la ko..
iskhh adam ni saje takmo mummy dia kurus tau..kalo part makan dia huluq kt mummy..ni mummy nk boxing2dia suh stop plak ye..aku rse ade konspirasi terancang ni..heheee

JiEjAh_DeEn said...

syana
akakakak konspirasi ngan dedi dia tuh ..
dior mmg x mo aku kurus.. :P

dalila said...

sama lah guru aerobik kita tu.. tapi dah 5 thn ku tinggalkan... badan pun dah berlapis-lapis balik..

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers