May 21, 2009

H1N1 simptom

huhuhu pagi tadi kan , heboh² kecoh² pasal asst aku si memey suspek h1n1.
puncanya , dia ada outing ngan her friend yg baru balik dr china ,
then kawan dia tu sekarang kuarantin kat GH .
ayoyoyoyoyoyyyyooo amoi , amoi , amoi .

masalahnya aku duk ngan dia lam bilik ni berdua sajek.
so aku la org yg paling senang kene attack kan ?
pulak tuh pagi td aku rasa demam + sakit sendi (simptom² dia kan tu ?)

makanya boss aku adalah memekak .
call si memey ni yg mmg MC tuday .
paksa dia gi gov hospital tuk wat chek-up .
pok pek pok pek ..

sekelipan opis kami mcm dilanggar garuda ,
masing² muka seriau ,
aku lagi laaaa ..udah ler tgh x sihat kan?

tggu punya tggu ,
last si memey call kata dia cuma normal fever.
thanks god ..
mmg scary ok .

tu je aku nak cite.
tuk korang , aku dah rasa makin sihat .
maybe sbb pepagi bila rasa x sihat aku dah balun ubat kot.
Alhamduluillah :D

7 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

memang babi betul la babi ni...

dia yg selsema, satu dunia kecoh!!
Jah, lu dah ok blom??

JiEjAh_DeEn said...

eddie
belum laaaaa..
adehhh mcm nak tumbang tp tggu pukul 5 baru leh tumbang..
petang ni kene jumpa doktor juga.
wajib !

gila punya babi huhuhu

a.b geldofg said...

babi pun binatang juga tau

Redbloodsnow said...

hahaha...cian si memey tuh kene suspet H1N1 tuh ek..hahaha. padahal only normal fever sajork :P

cian gak nengok babi...dok berpenyakitan berbahaya jek die ek. no wonder la ALLAH melarang kte mkn daging babi ek

SyaNa said...

aku baca napas aku turun naik..suspen wooo
alhamdullilah sume ok ye..
ko makan ubat tau

ArPeGGiOS said...

babi punyer penangan...
tak pepasal yang tak makan babi pun terlibat...

sakit-sakit nih adam nak beradik ker ?

anaklaut said...

cian nya...alhamdulillah..tak dijangkiti..

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers