May 27, 2009

Bacalah anak ku

last week teacher adam suruh bawa buku .
tanya dia kenapa ?
katanya saja nak ajar adam sbb adam byk main huhuhuuu
bertuah punya anakkk ..anak sapaaaaaaaaaaaaaa la tuh .
so , angkut jek buku yg dah ada kat rumah tuh.
elok gak cikgu dia nak ajar ,
main byk budak ni.
kat rumah asyik ngadap muzzy dia tuh sampai naik fenin aku.
padan muka aku ..saper suruh beli :P
ini lah bukunya .. buku budak tadika. kira aci laaaaa.
adam mana nak buku tuk budak baya dia. over ko nak.
hasil keje dia sehari ..
ada la 3 page berjaya buat tp tulisannnn yaaaa ampunnnnnnnn..
kalah cakar ayam tp aku redha ajeklaaaa sbb baru 4thn kan.
kalau 7thn tulisan gini gakkk mmg nak kena laaaa huhuhu.

hari ni dia x nak bawa buku tu dah,
kata nya 'adam dah pandai mummy , salah satu jekkk W'
hekkellehhhhhhhhhhhh baru buat 2-3page dah mengaku pandai.
layan kan ajek laaaaa.
so hari ni dia bawa story book 'a bug a bear & a boy'
tggu dia balik karang , lancar ker idak membaca.
mlm td aku paksa buat homework , menjejeh² air mata.
haiiiiiyyaaaaaaaaaaaaaaa manyak susah oooo ini budakkkkk.
tu jek nak apdet ,
karang aku hapdet masakan semalam yg caca marba as usual yer tawan² :D







2 komen uolls ::

hey...ini aku said...

suka nyer tengok adam senyum nmpak die nyer lesung batu..

JiEjAh_DeEn said...

ahahhahha tgk selalu lesung batu tu , kot jangkit ngan bebi lam peyut tuhhh :P

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers