June 5, 2012

Adeel Tan 16m = 1y 4m

Fuhhhhhh sesambil tiup habuk  ekekeke .

As Salam .
dah lewat beberapa hari dr besday adeel ke 16bulan hakhakhak tiap bulan sambut sebeday yer nak ?
perangai sekarang ya ampunnnnnnn , betul² mencabar keimanan mommy yg senipis kulit bawang ni.
abang adam dulu mommy stress sbb terlalu lasak je la
hat ini ?  lasak + kuat jerit + kuat nangis + kuat golek gelantang = serba serbi kuat !
bertabah ajek la menghadapi peel dia , nak kata peel sbb nak beradik x de pulak hew hew hew.
mmg stock tak mkn saman org tua² kata
paling sengsara dlm kereta , 5minit pertama ajek la bleh kata dia behave sbb teruja nak gi jln.
lepas 5minit start la drama airmata huhuhu
contoh seperti di bawah dan dibawah.
 nampak x ? rasa nak suruh daddy beli lori jek supaya senang dia guling².
byk dah la yg dia pandai .
bercakap pun dah boleh sikit²
arahan pun dah paham , paling paham bila suruh makan & mandi muehehe
mcm² la peel .
hari ni dia demam , start mlm td
mommy x daya dah nak ambik cuti
cuti tinggal 3 ketul , haruskah beraya kat opis kali ni ?
hehehe

2 komen uolls ::

el said...

alolololo sian adeel
cer hang beli tmpt cd leh tgk muvi..
confem dia diam lam kete hahahaha
aku pun ada ura2 nak beli gak
budak berdua tu xleh dok diam
hat kecik tu ok jek ekekeke

Jiejah @ Iza said...

alamak el
cd² , muvie² mmg dia x layan .
dia nak lepas bebas ,nak berlari sambil jerit "lihatlah duniaaaaa" ahahaha

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers