June 14, 2012

Penat berkeretapi kita makan .

Lepas turun dr bukit melawati tu terus serbu kedai makan
sungguh lupa tajuk kedai - tp yg pasti ada perkataan KAMPUNG.
hahahaa kedai ni wujud masa mommy sekolah lagi , bygkan mommy dah tinggalkan alam persekolahan lebih dr 15thn hehehehhe .
masakan dia menten sedap
masih kene dgn tekak mommy
masih menggamit kenangan gitu.
ingat lagi masa bujang² dulu mommy selalu balik kg dgn kakak yg pakai tudung cream coklat tu
masa tu mommy baru dpt kereta , kereta seken ajek pun
so gigih la memandu balik kg .. dulu perjalanan agak jauh ,bkn mcm sekarang
skrg sejam dah sampai , dulu mesti mkn masa 2++jam
so dah jadi kewajipan kot tinggah mkn kar kedai ni
x mkn pun x per ..janji lepak² minum  hehehe apa punya perangai la kan
*
air pelbagai jenis dan rasa
 Chicken Chop b/pepper tuk kakak tudung biru
 another chicken chop tuk kakak tudung cream
 fish n chop  tuk adam + kazen nya eilma
 mee sup tuk anak buah -  afif
bubur ayam - fuhhhhh sedap betul mkn dgn cili potong
ini untuk dikongsi bersama
perasan x tuk mommy x de ?
masa tu mommy sakit perut , siyes x de mood nak order apa-apa
x de mood katanya kannnnn , padahal bedal all di atas
hahahaha



sekian

5 komen uolls ::

el said...

cooiiii kaki bedal...igt diet hahahaha
tgk portion dia pun besar2 gak eh

zehan said...

chicken chop tu...adoiii...terliur!!!

mia-ina said...

wah..sedap2x...chicken chop..kegemaran mia..

sori ija..nk msk selalu tp brodband lembap..dpt baca je artikel ija

Jiejah @ Iza said...

ahahahaha choooyyyy sgt kat kaki bedal itu el , kaberline x order konon hahahaha

Jiejah @ Iza said...

zehan / mia
wahhhhhh kamooo pun peminat chicken chop yer ? mmg sedap ,lembut dan sungguh kene dgn tekak . kalau turun k.sel singggah la sana hehehe

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers