August 9, 2011

Menu berbuka puasa - day ?? dah lupa hihi

Salam
org sibuk letak menu berbuka , so mummy pun tumpang sekali walaupun dotdotdot hihi
bukan la x masak tp x tau la kenapa mood mummy bulan puasa ni mmg kelaut.
masakpun aci campak² jek , penat sgt kot huhuhu
x semua yg mummy masak , mummy ambik gmbr ..ikut mana sempat jek

*

mee kari daging
terpekat plak kuah dia , mummy suka yg cair² jek tp mkn abes gak semangkuk.
tomyam ayam + sayur
konon nak mkn dgn bihun ,sudahnya mkn dgn nasi
*

*
ehhh ini bkn mknan tp ini budak yg buat mummy masak campak²
dia skrg kalau balik nursery mmg nak bermanja² saja kejenya
nak kita ngadap muka dia 24jam huhuhu
nak main , nak kelek² , timang² ..demand ko dik !

10 komen uolls ::

sue-ab said...

gambo last tu igtkan main campak2 jugak..baru nak tanya..pasar ramadhan mana ada jual juadah yg last tu hehe..makcik nak gi beli..

Jiejah @ Iza said...

sue
hahahaha yg last tu ingat nak jual gak , tp lepas raya ekekeke

Cik Ina Do do Cheng said...

jiejah selamat berpuasa ye. dah lama tak ke sini.

yang campak tu sedap. kalau rancang rancang tu selalu fail.tomyam memang peberet akak.

Jiejah @ Iza said...

kak ina
ye kan kak ..kalau masak proper² sgt pun belum tentu sedap ekekke

Mia-Ina said...

mia pun main msk campak gak tp mesti nak ada menu like tomyam..wallah dirasakan

Jiejah @ Iza said...

mia
akak jarang² nak masak tomyam tp sesekali buat mmg wallahhhh hihihi

Intan & The Boys said...

mee kari daging? walaweiiiii!!!!

gulpp! sedapnya!

Jiejah @ Iza said...

intan
hepppp puasa hahaha

zuwaidah said...

main campak2 tu yg lagi sedap tuuuu

Jiejah @ Iza said...

zu
tu ler ..hihihi




padahal malas akakaka

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers