August 24, 2011

Menu berbuka 23 ramadhan - edisi perabis stock

As salam .
edisi menghabiskan saki baki barang basah di dlm peti sejuk
bagussss ,tinggal ayam jek beberapa ketul yg akan mummy kerjakan hari ini.
so esok sehingga raya ,sila la calling² rest depan rumah tuk menu berbuka
ehhhh *mummy start hari ni dah raya* sob sob sob
*
*
salmon & kawan²
perap & grilled ajek semua yg ada dlm peti tu .
sos nya pulak malas buat , so ada belen sos nasi ayam yg telah dibekukan
kita kasi perangat ajek laaaa. kata pemalas kann?
tp kira ok la sket kot ,kalau betul² femalas kita siram mayonis + cili sos jek
ekekeke bini sapaaaa la ni ;-P
up dgn sup brokoli + tauhu jepun
daddy cool kan kene mkn nasik gak ,anak bujang dia pun sama
mkn salmon ngan nasi & kicap .
lantak ko la nak , janji ko makan hehehe
sekian.

10 komen uolls ::

SyaNa said...

bestnye ko selalu mkn salmon kan
ari tu aku rse ko jual ek salmon ni?
kalo btol ape disangka, ko sms la aku kot2 nk jual kt aku
hehee

Cik Ina Do do Cheng said...

kalau kita senang je kan tak makan nasi pun tak pe, salmon sedapnya , tapi rega boleh tahan tu.simple tapi sedap .

Jiejah @ Iza said...

syana
kawan blogger yg jual .nanti kalau bebila dia open order , aku roger² kamu yer hehehe

Jiejah @ Iza said...

k.ina
tu laaa ,perut kita cincai boncai pun kenyang tp perut mereka² itu pulak la kene jaga hehheee

Intan & The Boys said...

murah ke salmon yang kawan akak tu jual? menariknyaaa~

saya suka salmon. sedap! goreng bodo2 letak garam+black pepper pon dah sedap dah.

Jiejah @ Iza said...

intan
bleh tahan murahnya , dlm RM38/kg . ikut harga pasaran gak rasanya .so sebelah ekor ikan salmon lebih kurang 1kg++ .
tu la ,kadang bila dah blurr akak goreng jekkk hihi

sue-ab said...

tak penah makan salmon...nanti lepas pose nak try la...hehe..skang stok byk lagi kat peti ajaib..esok dah nak balik kg..

eynda said...

salmon makan hari2 pun tak jemu :-)

Jiejah @ Iza said...

sue
sila sila ..nanti mesti jatuh cinta kat incik salmon hihihi



eynda
kannn ??? mkn hari² pun x per ;-))

HAFIZAL said...

wah sedapnya sampai meleleh air liur saya

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers