December 27, 2010

Weekend yg malasssss

Salam isnin .
mood kelautttt , hari² pun kelaut sekarang ni kikikiki
*
*
Weekend tadi x kemana pun , keluarpun sbb cari mkn.
nak buat mcmmana , mak buyong ni semakin x larat nak masak
(alasan,alasan,alasan)
mmpppp my SIL pun dah pindah ke sarawak,
kalau x sure la kami ke rumah dia celeb krismas mcm tahun² lepas ..
so , hala ke econsave sekejap layan adam main ngan santa ekekek
x laaaa , carik barang dapur tp kebetulan ada santa patung yg leh gerak²
kemain xcited adam duk ngadap santa ..fuhhhh bebudak kan ??
*
*
petang tu khabo ngan incik tan x larat nak masak tp kalau dia rela nak mkn meggi
saya rela masakkan wakakakkaka
so , meggi la kita tuk dinner yer !
Ahad pun sama la kekdahnya.
pagi pergi kelana jaya brunch - pukul 10++ ekekeke
kenyang sampai petang sbb dok membalun anggur
tetiba sehari dua ni ngidam mkn anggur walaupun b4 that saya x minatpun
so singgah tesco xtra beli sekelo .. lenjan anggur anak beranak sampai petang.
petang sikit dlm pukul 4 saya ckp dgn incik tan saya nak buat bihun sup
tungtang tungtang tetiba jekkkk jadik bihun goreng
adehhhhhhhhhh kronik plus magic kan ??
saya mmg suka mcm ni , last minute jekk bertukar
mcm ultraman tu la - bertukarrrrrrrrr hahahaha.
petang sikit tekak nak mkn bubur pulak
adehhhhh layannnn sbb semua bahan ado
jadi la bubur kacang + sagu .
x sangka plak adam suka mkn , bermangkuk ok
selalu tu semua dia rijek .. agaknya tekak anak bujang tu makin matang ;-))
♥semua gmbr dr gobok lama♥



9 komen uolls ::

MéuzAngelo™ XXIII said...

hadoii.. dh la tgh lapar ni.. huhu
http://gengblogger.com/v/304059

Fariz Finie Family™ said...

Salam kenal... wah boleh bertukar-tukar plak ea..:)

sayangsayangibu said...

yang no 1,2,3, ado lagi tak?
nak datang rumah makan.. ;p

Jiejah @ Iza said...

ANGELO
ehehehehe lapar yer ?? gi mamam cepat hihihi


fariz
tu lerrrr , mcm ultraman ekekeke

Jiejah @ Iza said...

kak ija
1,2,3 ???
ada kot dlm peyut bebi ekekeke

ammi said...

meggi itu kelihatan menyelerakan..semalam ammi masak makan lunch kot pukul 530 petang...

Jiejah @ Iza said...

ammi
ehehehehe rajin kan kita wakakakka
petang² baru nak lunch !!

NeenaAnuar said...

adoii... berbunyik-bunyik perot neena skg nie... huhuhu...

Jiejah @ Iza said...

ahahahha neena , siap ada bunyik yer ? :-))

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers