December 20, 2010

Projek weekend saya .

Salam pagi isnin yg mendom .
cuaca yg sgt best untuk ketiduran .
*
ikutkan sekarang x larat dah nak menguli² karipap
tp dek kerana tekak ni teringin karipap home-made ,gagahkan diri juga buat.
itupun saya buat 1/2kg tepung jekkk , errrkk resepi pun ingat² lupa
terus call kakak saya tya resepi hihihi - apadaaaaa tokeh karipap pun lupa resepi ;-P
akhirnya dapatla saya buat dlm 40biji.
adam yg main tembak² masa temankan saya buat
dia ada tolong sekejap tp tepung jadik lebam daaaaaaa
tgn budak kan ekekekke
terus saya janji buatkan dia karipap inti telor
baru la dia dok diam sekejap.
tuan kecik tgh tunggu karipap siap
dia ingat 5minit siap kot
asyikkkk ler tya bila karipap telor dia siap
tp buatkan 2biji telor , means dpt 8biji karipap
abes semua dia balun bersama² dedinya
mummy mkn karipap kentang+ayam jek ;-D
lepas siap semua , rasa penattttttttttttttttttt sgt.
perutpun senak dek kesan menggelek kot
tp berbaloi² laaaa dpt mkn panas² .
bg jiran sebelah @ bizz part saya dlm 10biji
diapun teringin nak buat tp dia lebih sarat dr saya
camno ??
suka asben dia sbb lama tul x mkn karipap hahahha
ada simpan lagi dlm 20biji tuk bila² saya teringin
jemput mkn hahahahaha


3 komen uolls ::

hajarus said...

sedapnyer kakkk... tambah2 karipap kentang + ayam.... nyam2...

hensem tul la adam niiii... suker tengok...

makcikrehan said...

sib bek la aku dah ngap lunch. kalo tidakkk...keripap mentah tu pon buleh bikin air liur menjejes :-D

Jiejah @ Iza said...

hajar
tu lerrr ..tingin , gigih membuat nya .
adam tu model x berbayar .


makcik.rehan
haahhha nasib baik dah mkn ..kang ada kesan jilat kat skrin ekekke

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers