December 1, 2010

Adam dah grad hihihi

Salam .
anak saperrrrrr la ni , kecik² dah grad,
mummy dulu nan hado ???
*
Tak ada pun apa² majlis , maybe sbb skolah adam tu baru jekk tukar dr tadika biasa ke little caliph. tak sampai setahun pun . so x cukup haul ekekeke.
so cuma ada ambik² gmbr je ..jadi laaa dr x de kan?
gmbr pasport pun ado
adehhhhh inesen tul muka adam ..kembang² idung.
*
*
ini entry asal boleh ;-P



8 komen uolls ::

Zaidah said...

tahniah adam...

kak ina mail said...

Tahniah Adam dah grad.jie, ko sekolah hisamudin, tahun 84 form berapa?

Jiejah @ Iza said...

zaidah
tq on behalf adam hihihi

Jiejah @ Iza said...

kak ina
bukan saya tp kakak saya .. 84 dia form 4 agaknya . lupa la kak tp dia kata dia kat sana 84-86.

kak ina mail said...

Sapa nama kakak ,? dia duduk hostel tak?

Jiejah @ Iza said...

dia dok hostel ,nama dia saliha .. ada ingat ? ekekeke

kak ina mail said...

dalam blog ni ada gambar dia tak?almaklumlah dah lama tu?

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

tahniah..hehe


btw...

visit n do folo me yeah?

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers