December 16, 2010

Satay vs Prosperity beger

Salam.
Semalam dinner teringin makan sate , so calling² incik tan suruh dia tapaukan kat satu kedai area office dia , dulu order sate ni gak masa buat doa selamat selepas raya puasa . Masa tu sempat la merasa 2cucuk kot , sbbnya tgh mabuk kepayang lagi kan .. errkkkk nama kedai x tau , tp bg yg biasa dgn sek 15 - kedai dia dekat dgn Toyota . cari² kat sana . nak kata sedap sgt tu biasa² je kot tp sate nya BESARRRRRRR dan regenya RM0.90 secucuk . Perut besar saya ni pun cuma larat mkn 6cucuk jekkk , adam 2 cucuk - so ada bercucuk² lagi dlm peti sejuk hihihi .
Ini plak saya order time lunch tadi . Setiap tahun paling kurang mesti sekali makan . tapi makin mahal ehhh ?? td saya order set regular + delivery = RM 19.25 . errrkkkkkkkkkkk!!!!
tp x perrr , setahun sekali jekkkk hihihi . dah selamat semua masuk perut pun ,so no regret ;-P



7 komen uolls ::

princeduyong said...

dedua sedap...satu melayu...satu omputih...

SyaNa said...

ari tu aku beli prosperity tu sos dia kurang la
sikit sgt bubuh nye

Jiejah @ Iza said...

princeduyong
yerrrrr 2-2 pun cedap hihihi

Jiejah @ Iza said...

syana
yupppppppppp sos nya adalah kurang ,dulu siap meleleh² lagik kan ? huhuhu tp tetap sedap gak la bg aku ..

A.I said...

mahalnya burger! tp nk mkn punye pasal, bedal je jah oii..

Misz Sephia said...

samelah..sethn sedap mkn burger tu. Nasib baik sedap..

Jiejah @ Iza said...

ai
tu ler ,layan ler tekak ni.nasib baik setahun muncul sekali ekekke


sephia
tu la , nasib sedap kan ??

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers