August 26, 2010

Cuti panjang bukan cuti raya

Salam ramadhan ke 16.
-
-
Salam nuzul al-quran
-
-
Salam merdeka
-
-
saya cuti 27-31hb , isnin saja ambik cuti malas
sebenarnya isnin tu ada 1st check-up kat demc
tp dah tukar ke 28hb plak , ikut waktu keje puan dokter :-))
doakan saya n bebi sihat-sihat yer
nak raya dengan gembira ni walapun mabuk x hilang lg .
ada sesekali uwek uwek sampai lemek to tidakla setiap hari mcm mula² dulu
tp sekarang kerap pedih ulu hati + sakit kepala
redha ajek laaa , nanti ngadu domba ngan dokter lagi dan lagik!!
-
-
hari ni incik tan berbuka dlm majlis saudara baru with sultan selangor terchenta
esok ada majlis berbuka dgn anak yatim anjuran tmpt kerja dia
so , rasanya sabtu tu nak or x nak mmg terpaksa rela menggagahkan diri shopping sikit² tuk raya . Nak cari kan adam baju kasual sepasang dua , baju mummy x yah la kot tp kalau incik tan nak belikan x kan nak tolak kan - rembattttt .
nak beli sandal , kasut sekarang semua ada tumit-bahaya² (alasan)
nak belikan simanja bambam anna iman baju kurung , dah janji dgn mama dia
mama anna iman membizi bisnes kueh raya , x reti duk diam tul minah tu
sebelum puasa dah dpt order dlm 4000++ 's tart nenas .. dlm 100box kot
tahun ni x dapek nak nolong ..nak bawa diri sendiri pun x daya den hehe
-
-
Nak beli sikit kueh raya kot tp incik tan kata x payah laaa
kalau ada tamu nak mai , kita order jek dr rest depan rumah
hekkellehhhhhhhh x mencabar betul laaa ekekke
tau la bini u ni x larat masak , tp malu la menu order
busuk² pun mee goreng kaa , spagetti kaa cisss ciisss
-
-
tu jek nak membebel
entry tu bleh diguna pakai selama 5hr wakakaka

1 komen uolls ::

mamarempit said...

aku tinggal nk belikan dia sandal je....sbb td laki aku gi sorang..tk bawak dia....heheh

aku ckp nk beli nanti...bwk aku skali...(aku nk pow laki aku gakk...heheheh)

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers