August 9, 2010

Baju raya adam

Saya sebenarnya risau gak x sempat belikan adam baju raya ,
ye laaaaa , asyik layan mabuk kan ..fikir nak shopping pun x terdaya hehehe
akhirnya weekend td masa balik kg tumpang kakak saya , dia ajak singgah tesco kuala selangor..
cari² dlm tesco x jumpa pulak , kalau ada pun mahal melampau
so , ingat carik lain kali la ..sekali tu keluar dr tesco nmpk berderet² kedai jual baju raya
terus terjah ..suruh adam pilih , tema mmg dah hijau kan ..tp x de pulak hijau lumut
adam suka ngan shocking green ni , so beli sekali ngan baju dedi dia
legaaaaaaaaaaaa byk dah settle 1 perkara
murah je baju ni :-)) berbaloi² cari dlm kemabukkan
(pic - pinjam pak google)
-
-
-
So, untuk baju santai² nanti² kalau larat saya carik .
kalau x larat pakai aje la baju yg ada tu
ada gak beberapa helai yg saya beli online aritu.
boleh la rasanya , adam pun bukan jenis budak yg memilih
janji ado ;-D
-
-
baju mummy ??
ada 3 pasang yg di tempah sebelum peknen
so harap² bleh muat walaupun kompom membuncit sedikit
sbb masa raya nanti insyaallah saya dah 4bln .

4 komen uolls ::

cik shabah said...

beshnye preganat!he3 =)

Jiejah @ Iza said...

cik shabah
heheheheh bestt , sabar yer ..nanti sampai la masanya ;-))

A.I said...

adam dah ada baju raya!!

ala jah, kompom leh sarong lagi baju raya kau tu..hehe

Jiejah @ Iza said...

ai
muat yer ? hahahaha mcm x muat jekkk , daku bukan selim melim mcm ko huhuhu

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers