September 2, 2010

Ramadhan 23 - sepuluh terakhir

Salam Ramadhan semua :-D
biasa la saya .. tahap kemalasan nak apdet dah meningkat ke 90darjah hehehe.
nak cerita apa yer ?
oh yerrr , last c/up 28/8 tu saya dah 16weeks
dan mcm biasa lah due pun bertukar² jugak kan
tarikh lates dua saya 14/2/2011 - kalau betul sama pulak dgn tarikh
lahir si manja anna iman bambam ;-))
-
tahap kemabukkan saya semakin kurang , tp pedih ulu hati mmg x kurang malah bertambah² pulak . migrain pun sama , bertambah pulak rasanya bila doktor tambah ubat huhu
org lain kalau 4bln rasanya dah ramai yg x mabuk kan ?
saya ni ntah bila la nak habis ..walaupun dah kurang but still muntah².
redha ajek laaa
puasa jgn cakap la , walaupun saya cuba sahur heavy tp by 8-9am perut saya dah pedih semacam .. so doktor cadangkan supaya saya jgn puasa
saya kadang² tu cuba jugak , tp bila fikir bebi .. saya x nak menyiksa diri
dah cakap ngan incik tan , lepas je raya tolong bayarkan fidyah untuk saya.
puasa tu saya perlahan² akan bayar - susah hati sgt ;-(
-
-
-
lagi satu , ntah bila ye tp rasanya dlm minggu lepas
saya tercurah air yg tgh mendidih ke jari masa nak buatkan adam susu
melecur teruk jugak , tp lupa nak ambik gmbr masa ada gelembung² tu
bwh ni gmbr masa gelembung tu pecah - sakitttttt jgn ckp la
berdenyut x henti .
terus teringat mcm mana la rasanya org yg melecur satu badan tu yer ?
saya baru melecur sikit dah rasa nak demam huhu
terus insap hehehe
bawah ni gmbr selepas beberapa hari
luka dah kering
sekarang ni ada sikit lagi kesan

-
apa lagi yer ???
citer pasal cuti raya nak ?
saya baru apply cuti dr 8hb-19hb
leh cuti sakan , saya nak rest puas²
harap² bila naik keje nanti saya dah cergas sbb masa tu bebi dah nak masuk
5bln . Amin .

3 komen uolls ::

Watie Abd Rahman said...

jgn pakse diri puase jiejah. demi bb lam yut tuh.. ^_^

Jiejah @ Iza said...

watie
tu lerrrr ... cian kat bebi jek ni , rela lah aku membayarnya nanti huhuhu

Anonymous said...

Very Interesting!
Thank You!

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers