August 3, 2010

Semalam cuti + jalan-jalan sampai fengsan

Semalam cuti sbb ada check-up , so pagi² dlm pukul 8 dah terconggok depan klinik , bkn apa ..kalau lewat sgt takut kemabukkan pulak,klinik depan rumah aje pun .. sekejap je kat sana , x sampai 1/2jam - done

Alhamdulillah dah nmpk heartbeat bebi

10weeks dan due insyaallah on 23rd feb 2011..

Balik klinik , ada org x nak g skolah - sape lagi kan? tgk mummy dedi selekeh x pakai baju keje , laju jekkk dia kata x nak skolah. bertuah punya budak .. geram jek.

-

lepas habis c-up terus reg kat spital plak , malas nak pikir byk² , redah je DEMC

tu je pun yg paling dekat , nak ulang ke KPJ shah alam mcm dah jauh, kalau still duduk rumah lama dekat la jugak. so , next app 28/8 ..bln puasa bebeh. ntah saya ni larat puasa ke idak huhuhu

-

Balik spital terus g bank ,ambik reg card kakak saya nak renew r/tax... lepas tu terasa x lrat sgt , cakap ngan incik tan renew kat post opis aci dak ? malas nak ke jpj . dia kata ok je , so kawtim . balik rumah dekat pukul 4 , siyes saya rasa nak fengsan . baring je kat sofa sampai tertidur² .

Malam tadi saya di serang migrain yg sgt teruk , satu mlm x bleh tidur sbb sakit tu menyengat² ke otak . x boleh mkn pulak ubat migrain saya - doktor kata kalau x tahan sgt boleh mkn panadol huhuhuhu saya ni sedaya upaya x nak mkn ubat²an tu ..tahan saja la.

9 komen uolls ::

sayangsayangibu said...

jangan makan ubat
minum air limau kasturi panas ok... ;p

Watie Abd Rahman said...

baby ko lahir dekat2 same ngn sebeday aku arr.. leh celeb sesame ngn bb!!

hanim.. said...

lama tul x melawat..rupanya teruk jiejah alah eh..huhu..hanim br lps fasa tuh..xpela..nk x nak kene sabar je laa..fasa2 nih mmg sungguh mencabar..smoga mabuk asmara pn jiejah ni cepat berlalu pergi..hehe..

patut laa dina balik smlm repot.."ibu..arini adam x g skul laa..ibu rasa2 nape eh"..sebok je dia tuh..

hajarus said...

la siannyer kat akak... hajar doakan migrain akak cpt ilang k... ;d

xAmU said...

orang cakap kan kak,berbekam yang kuar kan darah tuh bagus untuk migrain yang teruk.tapi saya tataw la.hehe

~~~ kay ~~~ said...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

selamat menyambut bulan Ramadan Al-Mubarak 1431H
semoga apa yg dilakukan dalam bulan Ramadhan kali ini mendapat berkat dan pahala yg berganda dari ALLAH ~ mohon maaf zahir & batin.

have a nice day and happy fasting!
(^_^)

NeenaAnuar said...

cian nyer sis... take care yeah... banyakkan berehat taw...

eynda said...

eynda pun kalau pening kepala sebolehnyer tak ambik panadol...cuma minum air masak banyak2 & berehat....

Take care ye...simptom ibu mengandung tu kot...

Anonymous said...

srjyzent vimax, bRgGALs sjgs67j [url=http://vimax3-4.com]vimax[/url] siuisuios ascasff buy vimax pills fwefwefwefwe vimax pills ohwohow8 [url=http://vimax3-4.com]vimax pills[/url] iugiaiu

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers