March 23, 2010

Teluk Batik - Part 2

Sambung balik tp macam malas nak captionbyk² heheheh
setelah kenyang perut kami pun mulakan misi carik tmpt bermalam
baru cari ??
yerrrr sbb kami kan main redah ajeeeee !!!
ingatkan kalau x de kosong , balik saja ke kg semula
bkn jauh pun , 2jam dah sampai hehehe
-
Mula² pergi Hotel Teluk Batik
tp setelah ditimbang tara oleh sekelian ahli majlis
batalkan hasrat sbb hotel tu agak jauh dr laut.
kan ker kami semua nak terjun tiruk??
-
Then jalan² lagi terus terjumpa Chalet Kenangan Pak Man
wahhhhhhhhhh so nostalgic nama nya kan ? hehehe
ambik yg ada 2 room + ekon
wajib tu sbb panas piang sekarang kan ??
pestu ambik yg betul² ngadap laut
besssstttttt sgt ..
chalet nya biasa² jekkk
mcm rumah tinggal pun ado tp yg penting kat dlmnya ok hehehe
pak man ... komisen pleaseeee ;-D
bilik..adam ngan akak sepupunya baru naik mandi
dah jadik halimunan sbb menggedik hehehe
aksi porno !!
me n anna iman
mood budak tecit ni pun sgt ok
kalau tidak dia sgt byk songeh
manja keledek sgt
iiisshhhh mummy anna iman still demuk even dah turun 2kg ;-(
abaikan saya yg kalerful.
nak turun perabis duit aje pun depan chalet ekekeke
pandangan dr tangga chalet
terbukti dkt sgt dgn pantai kan ??
adam merenung laut
cantekkkkk
sejukkkk hati
layan mandi sorang²
eeehhhh tetiba ada 3 org hehehehe
masa ni pagi lagi
dlm pukul 7++
syok giler sbb air sgt jerneh masa ni
sekian.
hahahahah tetiba x reti nak buat ending

4 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

gua dah round satu Moscow.. tapi gua tak tau Teluk Batik kat mana.

Teluk Batik kat mana Jah..???

Jiejah @ Iza said...

hahaahha teluk batik sebelah ibu negara moscow la eddie miahahahha.

hehehehe kat Lumut la beb :-)

kanokizi said...

salam... nak tanya.,,,
kalau tak keberatan...

sy plan nak p telok batik 25hb ni...
sy kat s.buloh, boleh sy tau berapa sewa chalet ni...
kalau tak keberatan sy nak call...
bleh pm no phone dkat sy tak...

rossnor@yahoo.com

kanokizi said...

salam... nak tanya.,,,
kalau tak keberatan...

sy plan nak p telok batik 25hb ni...
sy kat s.buloh, boleh sy tau berapa sewa chalet ni...
kalau tak keberatan sy nak call...
bleh pm no phone dkat sy tak...

rossnor@yahoo.com

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers