March 30, 2010

Adam turn 5

Alhamdulillah semalam 29/3/2010 genap 5thn usia adam.
perit jerit selama 5thn ni hilang bila tgk gembira :-))
so, mcm biasa la hantar kek + goodies ke tadika dia
-
the goodies
thn ni mcm malas byk nak pack.
errrkkk sebenarnya saya x cukup masa
bizi buat karipap heehhehe
ehh bizi juga sbb last week ada audit
suntuk masa wehhhh
dasarrrrr keji la kan mummy dia ni
apapun sbb x nak kecewakan dia , saya gigih juga membeli
sedikit² barang tuk buat goodies
mmg x semenggah la rupanya
x kisah la , janji ada kan ??
mini cuppies yg saya order dr my pren - anna
feel free to visit her web .
mmg cantik & terbaik :-D
TQ anna !
kek idaman adam.
dr last year dia dah request kek ben10
errkkk last year punya besday pun kek ben10 jua
apa-apa aje la hai anak ..
kek wif candle
posing dulu :-)
posing lagi
potong ! potong! potong!
semua pissssssssssss hehehehe
cute² semua
posing ngan cikgu Nurul .
mmg manja budak adam ni.
sekian kisah besday adam .

9 komen uolls ::

hanim.. said...

happy 5th bdayyyy adamm....semoga trus membesar bagai johannnn yeaaaaa...and sts membahagiakan mummy n daddy..

jiejah..bday adammm ngn hariz sama birth date kan..hehehe..

xAmU said...

eh kak,besdei adam lebih kurang saya,saya 28hb..hehe..hepi besdei adam..bljar leklok,penat mummy kje cari duit..hehe

dilaOHdila said...

Happy Birthday ADAM.....
moga jadi anak yang baik....sayang mommy & daddy

Jiejah @ Iza said...

hanim
sama yer ngan hariz ?? hehehehe sure peel menakal pun sama tu ekeke

Jiejah @ Iza said...

xamu
aiiitttt hepi belated besday dek !!!
kalau dekat leh celeb sama² ngan adam hehehehe

Jiejah @ Iza said...

dilla
TQ untie :D

eddie dewanaga said...

cikgu Nurul cantik... Adam, tolong kirim salam uncle Eddie pada dia ye....!!!

Jiejah @ Iza said...

hhaahahha uncle eddie ni , nanti adam bilang sama buah hati uncle tawwww ...

sayangsayangibu said...

oh..bb adam, dah 5 tahun...psstt tanya mommy bila nak dapat adik.. hehehheee.... ;p

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers