March 11, 2010

Congrat Fatin


Tahniah untuk anak buah saya yg brutal ini
(yg saya bulatkan tu)
score 11A for SPM
semoga terus berjaya dan berjaya
jadi manusia yg berguna
abaikan saya yg berconteng tu
buat² x nmpk lagi bagus hahahah
godek² pc x de pulak gmbr anak buah saya ni sorang²
:-D

-
-
-
-
~ google ~
saya kemaruk juice kedondong asam boi sekarang ni
soooooooooo yummy
masam menusuk ke perut ekekeke
dah hilang kemaruk saya pada apple kasturi - bye bye



5 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

cantik anak buah dia... hehehe!
maksu dia nak kasik present laptop ke??

hanim.. said...

fuiyooo..terer betul eh anak buah jiejah nie..biar brutal xpe jiejah..yg ptg 'ai tetap scorerr taww!!'..hehehe..

muke jiejah ngn anak buah ala2 cm 2 badik laa..pasan x..kekeke

ps:psstt..jiejah..nk story sket..u taw, weekend lps i jengjalan kemaruk kt ab..sambil2 tunggu bdk2 main kt playground..terpikir nk g cari karipap 'org tu'..skalik bukak bag nk amek tepon..br sedor i ttinggal tepon u know..huhu..kempunan aii..pastu siap gigih g pusing2 kt sri raya lorong last skali tu dgn harapan mana tau kot2 nampak adam sdg bersenda gurau kt luar umah ke kan..muahahaaa..tp x tserempak jgk..itu laa g dikatakan "kalau dah xde rezeki..."..huhu..

Jiejah @ Iza said...

eddie
hehehehehe tuan punya badan mmg nak laptop tp mak su dia dah pengsan 18kali miahahaha

Jiejah @ Iza said...

hanim
muka serupa ehhh ?? hahhaa sedara mara maaaaa.

pppsssttt ; weekend arituh ada lepak kat rumah tau , kalau x leh ajak hanim lepak rumah hehehe
tp this weekend blk kg plak ..

:: iManja :: said...

wah congrats...pandai sungguh!...anyway air tuh mmg buat terliur...maner nak carik ni?

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers