March 26, 2010

Sudah berakhir TETAPI .....

Minggu ini mggu yg bizi
minggu audit = minggu stress
cuba bawak bertenang , x nak jd mcm last year
last year mmg stress abesss
sampai pusing la kapla saya
bikin jiwa mendidih jua hehehe
-
Alhamdulillah 4hr jek dah settle keje diorg kat office saya
then sambung kat office diorg plak
TETAPI habis kat office saya x bermakna habis hari bz saya
saya kene ngadap ajelah phone depan meja ni
anitime diorg call call call call sampai lebam
but better dr diorg dok sini
saya lagi stress sbb asyik kene layan soklan maut diorg.

beginilah saya time audit
meja bersepah jgn ckp
kerja delay toksan citer laaaaa
balik lambat lagi
kadang nak pergi toilet pun berkira oooo hhahaah
over kan ??
-
bila la nak keje sendiri ni!!!

2 komen uolls ::

sayangsayangibu said...

kerja sendiri? mmmmmmmm...kalau diberi pilihan akak dah tak kerja dah... hehehehe ;p

Jiejah @ Iza said...

eja
hehehehhe tu ler - ada kot pilihan cuma antara berani & tidak je :-))

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers