March 16, 2010

Pulut Kuning untuk Fatin

Last week balik kg
so sementelah balik tu we all buat la pulut kuning untuk fatin
tp yg lebihnya kami laaaa yg makan tu
tuan punya badan yg dipulut kuningkan tu bkn layan sgt hehehe
-pulut kuning k.leha yg buat-
-rendang ni saya laaaaa-

lupa nak apdet pasal result fatin
lama x skolah , so x tau plak yg A ni ada 3part hahaha
so , full result cik fatin kita ialah
6 A+
4 A
1 A-

ekekekekek ada plak tolak² yer ??
ingat kan kalau A tu , A saja la
nmpk sgt bengap mentega mak su dia neh.
-
sekarang dia tgh bizi apply U
ntah kos apa dia nak ambik
kalau ikut cita² dia dr kecik , harus la dia ambik medical for vet
hahahaha tp kami semua bangkang
so rasanya dia ambik pergigian kot
elok gak , leh mak su dia ni check gigi ngan dia jek
BUT
i hate dentist
hahahaha


5 komen uolls ::

saya said...

wahh..sedapnya pulut kuning makan dengan rendang.. tahniah pada tuan punya result yang kebabom tu. hebat!! apapon, salam jenguk2 blog. have a nice day!

hajarus said...

meliurkan sungguh la pulut kuning + rendang ayam tuuuu...

tahniah to anak buah akak... ;d

Jiejah @ Iza said...

saya
tq sudi jenguk² :D

hajar
hehehe sedap sesekali mkn pulut kuning tu ..
TQ :D

eddie dewanaga said...

pulut kuning, pulut hitam,
jangan pening, jangan geram

adoi.. rokok boleh abis pulak, nak turun, ujan lebat!

Jiejah @ Iza said...

eddie
ahahahah tarak pening punya eekeke

hujan yer kat sana ??
disini gurun dah berdentum :))

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers