October 20, 2011

Peneman mummy @ kitchen

As salam
beliau adalah peneman setia mummy kat dapur skrg
abes tu payah sgt kan sbb asyik nak melekat mcm anak bear
udah le hantap - rekah tulang belakang tauuuu hehehe
ini bubur beliau
 ini beliau dgn kerusi curi kat kedai mkn kata anak buah mummy
chooyyyyy sgt kan.
janji ado kan adeel hehehe ,janji adeel mau lepak atas kerusi kedai mkn ni
karang kalau mummt beli hat beratus² pestu adeel x nak duduk
lagi ler buat mummy meratap hiba kan ..hahaha padahal kedekut jimat.
 kene ada samting tuk di kunyah
 kene duduk kat belakang dapur sbb tgn dia sgt pantas capai mcm²
bahaya.
iiissshhh anak mummy dah besar sob sob sob

14 komen uolls ::

hajarus said...

aduhai geram tgk badan adeel ni... cemangattt...

Jiejah @ Iza said...

hajar
nanti akak tolong geget on behalf hajar ye hihihi

syanasaid said...

aloloooo geramnnye dak ni
mulut kembung2 mkn
hahaa

Jiejah @ Iza said...

syana
mcm mummy "pemakan" hahaha

aTy _faRed~ said...

beshnyer..tak sabar nak baby sy meneman saye macam ni nanti..;)

Jiejah @ Iza said...

aty
insyaallah soon ..x lama lagi tu hihi

suterazen said...

Makin ditengok makin geram nk geget budak bambam ni...eiiiii...cute weiiii...rasa nk geget tang mulut & idung temek tu...hahaha..

Jiejah @ Iza said...

su
byk² tmpt kenapakah idung temek gak yg jd kegeraman ..why why why ? -kata adeel .
hahahaha

zuwaidah said...

ala comeynya....leh gak buat sembang2 dgn si comel kan

Jiejah @ Iza said...

kak zu
ahhaha kwn mendengar je dia tu sbb lom reti reply hehehe

Mama2Q said...

dia tak meronta2 nak turun ke..mcm seriau jer tgk dia dok sorg2 tu takut terbalik kerusi...huhu

Jiejah @ Iza said...

mama2Q
x la , elok je duduk sbb ada upah kat tgn . lg pun depan mata sentiasa , insyaallah selamat.

Lieya said...

Uiskkk seb baik jugak nak duduk diam dlm kusi tu.. he he

Jiejah @ Iza said...

lieya
tu la , x tau sampai bila leh behave gitu hehehe

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers