July 29, 2011

Makan @ Asiari

Salam jumaat.
Biasa la citer lama ..ada citer lagi lama dr ini pun yg belum ada kerajinan nak menulis.
citer ttg hari sukan & persembahan dak adam pun tergantung hihihi . kalau penyakit M ni dtg mmg x de apa pun yg rajin ... ehhh makan rajin pulak kekeke
ini citer hari selasa lepas , kira baru la kan .. saya temankan kakak saya tuk settleka r/tax insurance kereta dia , pestu teman dia ke imegresen tuk buat pasport ..dia mahu ke china lepas raya kot sobsobsob , nak ikuttttt tp x sampai ati nak tinggal sikenit . nak bawak mmg x lepas la dr incik daddy cool tu .
so ,setelah berpenat lelah mencangkul membajak semua tu harus la laparrrr kan .. kakak kata jom mkn dia belanja , so kalau org belanja tu x kan la kita nak mkn nasi campur kan? harussss lah demand demand demand sket hihihi .
pusing² kat SACC tu terus decide mkn kat Asiari sbb x pernah lagi mkn kat situ .
*air teh tarik apantahnamadia*
nmpk mcm yg kat depan tu air susu plak ekekekke padahal sama jek
tp air dia sedap sbb kureng manis , i likeeeee.
sup sebelanga - comey belanga dia ,mcm nak curik bw balik .
ni kekanda saya punya
nasi putih + chicken sweet n sour
not bad tp x pedas langsung , cili potong pun x de .
mine - grilled chicken n mushroom sauce
errrkkkk mcmmana yer nak kata , terlalu byk butter kot
x shukerrrr tp sbb perut lapar , belasahhhh jek . itu pun kejap² tukar pinggan dgn my sis hahahahaha
sekian entry mkn²
penutup sebelum ramadhan.
bln ramadhan ni rasanya mmg mkn kat rumah ajek la
susah nak mkn kat luar dgn anak kecik ni
lagi pulak komitmen incik daddy cool kat surau tu payah nak culaskan dia
kata nak jadi isteri mithali , so me-redha ajek la berbuka sorang² tiap hari
ehhhh berbuka dgn adam kot sbb dia janji nak puasa
juga ditemani dgn sikecik bambam yg diharap tidak mengganggu mummy & abg adamnya berbuka .

2 komen uolls ::

Mia-Ina said...

aduih sdp nya mia lihat menu

Jiejah @ Iza said...

mia
org x diet x leh mkn menu di atas hihihi

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers