July 15, 2011

Cerita santai

Salam.
byk sebenarnya yg nak diceritakan , tp mummy dilanda sindrom M .
last week pergi skolah adam - Little Caliph ada perjumpaan teacher-parent ttg kemajuan/kemunduran pembelajaran anak² . nak jadikan cerita daddy lupa nak ambik cuti sabtu tu maka gigih la mummy mengangkut adik adeel sampai tingkat 3 huhuhuhu semputtt.
pergi awal² pagi sbb x nak beratur tunggu lama² , tu pun dah ada org ..so totappp kene menunggu ..mujur bebi adeel behave , cayanggggg diaaaaa.
so setelah berpokpekpokpek dgn teacher adam iaitu cikgu salma , mummy terpaksa puas hati dgn adam menduduki ranking ke-2 .. x per la nak , mummy dulu baya² kamu pergi tadika pun tidak ehehehhe nasib baik mummy jadi org jugak . keseluruhan markah adam semua subjek 95-100 markah .. Alhamdulillah , dlm kuat main tu otak dia bekerja jugak ;-))
tahun depan masuk darjah satu namo main kuat² yer abg adam !!!
ni plak mummy baru beli buku pebret mummy. ini buku wordsearch ke 2 since mummy peknenkan bebi adeel . sepanjang peknen sampai abes pantang abes satu buku mummy kerjakan sampai lunyai² . . time paling best buat mende ni ialah dlm toilet hahaha bocor rahsia.
sudahnya bebi adeel ikut perangai mummy ,suka telek buku lama² ..kemain dia punya tenung sampai leh tebus hehehhe

ni haaaa,tgh tenung buku upin ipin abg adam.
tenung sampai muka berkerut² , pipi kembong dan molot muncung aakkaka
x lupa juga dengan muka bercapuk baru balik skolah ;-P

3 komen uolls ::

sheila said...

eh samalah port menenung buku kite... kat tepi pintu toilet dlm master bedroom mmg ada den selit buku & pen ahakssss

Jiejah @ Iza said...

sheila
ada kawan rupanya ekekeke . akak mmg simpan mende tu tepi toilet ,asal nak masuk je tgn capai buku dulu hahaha

Anonymous said...

And inside course of these analysis, it emerges that each dollar spent inside
pursuit of the online degree is more likely to increase one's lifetime earnings repeatedly fold.
She invites one to visit her site where she is going
to share a proven approach to start an web business.

" The company sees innovation as one of its core organizational competencies.

Also visit my blog post ... jakie zioła warto pić

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers