July 14, 2011

Cuti 2 hari saya ii

Salam
cuti day 2 .
plan asal adalah membawa anak bujang saya tgk transformer tetapi lambat la pulak waktu tayangan ..x sampai hati balik lambat sgt tuk ambik sikenit adeel . sudahnya kami tgk citer cina the ultimate winner - hahahahaha gelak ramai² ,sy ngan adam je yg malay ..kalau ada daddy dia x la malu sgt kannnnn ...cissssss.
b4 tgk wayang ada sessi berjumpa²an , bergossip²an dgn girlfriends saya kat johnny's @ summit. makan sampai sengkak. so jgn ditya khabar diet saya.
saya x mo update dekat blog ,saya update kat FB group jek.
bila cukup 50hr nanti saya war-warkan berapa kg saya turun or naikkkk ??? hahaha

adam tgh skodeng iphone untie adek ..
k.inazz & anna
ehehehe k.inazz santak perut kaaaaaa????
ishhhh bila nak kurus pompuan ni ??? @#$%$#@@
us

2 komen uolls ::

SyaNa said...

wei ari tu kite tak posing sama2 ek??
adoii laaaa

Jiejah @ Iza said...

syana
hhahahahha ko bizi , akupun bizi nak balik cepat ekekeke

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers