July 18, 2011

Diet tetap diet walaupunnnnnn...

Salam
macam lama je x apdet pasal PD50H kan ?
lagi 2minggu je akan berakhir , walaupun penurunan nmpk lembab tp yg penting tetap turun.saya jarang apdet kat blog sbb saya apdet kat FB group ,private sket hehehe
apapun bila sampai penghujung 50hari iaitu pada 1 ogos maka saya pun akan war-warkan kat sini total lost weight saya .
cuma nak bgtau tau , saya still on diet walaupun seringkali mkn kari cap BABAS huhuhu


chaiyok mummy !!!!


ekekekke

6 komen uolls ::

ammi said...

waaaa..adeel dah masuk walker eeehhh.

Jiejah @ Iza said...

ammi
dah lama ..la ni siap berlari lagi dlm walker ,kita lak naik risau hehehe

Mia-Ina said...

xpe..xpe..menantikan result akhir ni..br surprise kan jieja...eheh :-) gd luck

Jiejah @ Iza said...

mia
ahahahaha result x gempak pun tp kene sambung diet time ramadhan plak..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Yang penting ada.
Ye tak ?

Dari yang selalu kata diet tapi makan macam nak rak... (kita lah tu!)

Jiejah @ Iza said...

rina
hhaahhaha janji adoooooo .


mkn nak rak tp bodi selim melim x per.. hahaha

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers