July 7, 2011

PD50H Week 4

Salam
pejam celik dah masuk week 4 diet tp hampehhh jek rasanya.
mggu pertama & kedua ada penurunan , mggu ke 3 naik 300g hehehe kantoi
ok saya salahkan kenaikkan itu dek kerana saya period ..bleh??
mggu ni harap² x naik lagi ..jenuh wehhhh nak kurus sobsobsob ;-(
saya boleh tahan 10hr je buat atkins , selepas dr tu cuma kontrol makan & kira kalori
minggu depan maybe boleh sambung buat atkins
kalau x larat juga saya puasa aje laaa.

9 komen uolls ::

ikatankasihku said...

cuba lagi...jgn cepat patah semangat.. :)

sayangsayangibu said...

cayok..jangan putus asa
tp jgn ajak akak diet sbb akak adalah pecinta makanan yang setiaaaa...

Jiejah @ Iza said...

akak ikatankasihku (sorry x tau nak panggil apa)
insyaallah x give up ..kene teruskan jugak . ada 6kg lagi mau hapuskan hihi



kak eja
huwaaaaaaaaaaaaa akak selim , mmg la x mo ajak diet pun ..jeles jeles

Intan & The Boys said...

go go kak jiejah! :)

Jiejah @ Iza said...

intan
hhahahaha go go go ..ye ye

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

aduhai...

aku ni jer tak mula-mula lagi..

geraugebang said...

Caiyok caiyok...

Mia-Ina said...

hi jeijah....salam ukhuwah dr mia...nak letak ur link kat blog mia (geng diet)..boleh kan?

jgn mudah pts asa ye jieja..gd luck pd50h..kagum dgn smgt kalian semua.sama2x berkongsi bab diet hari2x k

Jiejah @ Iza said...

rina
jom mula hehehehe


kak gerau
tengkiu kak ,,chaiyok !!


mia-ina
sila sila sila ..nanti saya add juga ;-)

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers