November 26, 2008

TeRiNgiN

♪ sesekali , ku rasa teringin
melewati hati mu yg dingin .. ♪


wahhhhhhhhhh sumbangnya suara ku hahahahaa !!!
menggelupur kodok² sekelian ..
ya ampunnnn .

hari ni aku nak citer mende² yg aku teringin .. boleh ?
bp kozz boleh sbb aku punya blog , sukahati aku ler kan ?

1- aku teringin ada mak mertua melayu.
giler haper ? dah elok² ada mertua cina, nak mertua melayu plak hahahahaha
kawen dua leh dak ? gateiii .
kenapa aku teringin ?
pg td masa bekpes aku selisih ngan satu mak cik ni ,
tua x tua , muda x muda ~ kalau muda x ler aku panggil mak cik kan ?
aku rasa dlm 50++ , kemas & nampk keibuan.
dan dan aku terasa nak jd menantu dia .. muahahaha giler meroyan pepagi.
aku dok bayangkan bestnya ada mertua yg sporting
leh cakap ttg apa saja
fesyen
kecantikkan
semasa
gossip hahahahahaa .

2- aku teringin nak gi bercuti .
sebabnya aku rasa kepala hotak aku pack sgt sekarang.
tp aku dapat laki yg bukan kaki jalan.
makanya keinginan itu tinggal keinginan yg sesekali membuat aku teringin .
sian aku kan ?

3- aku tingin nak pakai kereta baru.
ngadossssssssss kan ? dah ada kereta pun cukup baik , lagi nak byk songeh.
tp kaaaaaaaaa , siannnnn aku sbb 4bijik kereta sebelum ni semua seken.
sian tak aku ?
x kesian ? mmg hampehhhhhhhhhh korang neh .
gi main jejauh !!!!

4- aku tingin nak jadi boss
kah kah kah sure korang guling² kan ?
alaaaa aiman x kisah (mmg aiman x kisah sbb bukan dia yg nak jd boss) uhukkk
aku nak jadi boss sbb aku maleh kije ,
jap jap gi jakarta mcm boss aku
jap jap gi shanghai plak
jap lagi gi singapore
aku gakkkkkkkkkkkkk yg kutip keje dia ..
x ker best jd boss .

5- aku tingin nak makan western
~ sekarang ini laaaaa.
esok lusa aku x pasti ..
tekak aku terasa nak mkn grilled ciken , lemon ciken muahahahaha keji tul tekak neh.
tp x de kawan nak teman aku gi mkn ,
lokong tu tekak malaysia ..
eeeeiiiiiiiiiiiiii x shuker tauuuuuuuuu .. mujur gak aku x ngidam .

itu ajek la yg aku teringin buat masa sekarang .
esok lusa punya keinginan aku lom pikir kah kah kah ..

4 komen uolls ::

Anonymous said...

Oitt...meroyan apa nk MIl smpai dua...hahaha...karang dh ada, tak cukup tinga ko nk tadah cam aku ni hah...

best laaa...dh ada gambo msk2...i LIKE!!!

iza @ jiejah said...

x bleh ekkkk ?
mak mertua ko x mo arrr hahahaha
aku nak mertua vouge ..

jommm arrr main masak².

Eetee said...

Keinginan utk bercuti? beli kereta baru dan jdik bos sendiri semua boleh dicapai. Cuma kena pandai rebut peluang. Meh kita dating...

iza @ jiejah said...

eete
deting muleh ...

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers