November 27, 2008

Pelangi Petang

Sudirman ~ Pelangi Petang

Kumeniti awan yang kelabu
Kutempuhi lorong yang berliku
Mencari sinar yang menerangi
Kegelapanku

Kupercaya pasti suatu masa
Sang suria kan menyinar jua
Membawa harapan yang menggunung
Bersamanya...

( korus )
Engkau tiba bagaikan pelangi
Tak bercahya namun kau berseri
Tapi cukup menghiburkan
Hati ini

Seharian waktu bersamamu
Tak terasa saat yang berlalu
Bagai pelangi petang kau kan pasti
Pergi jua...


hahaahaah jiwang ?
aku memang minah jiwang ..
gelak ?
lantok korang laaaa ..
jiwa aku , suka hati aku la kan ..
kah kah kah

pg td lam keta dgr lagu ni ..
rasa syahdu sgt ..
dan² aku pasan jadik ct lijah melalak lam keta penuh perasaan ..
nasib baik aku x imajin dato K sekali ngeh ngeh ngeh
jgn marah datuk datin ct ... hehehehe

tp bagi aku Sudir mmg sgt² berbakat ,
sayang umurnya x panjang .
tuhan lebih sayangkan dia ..

byk lagi lagu dia yg aku suka ,
masa frust menonggeng satu masa dulu ,
mmg aku layan giler koleksi lagu sudir ..
siap leleh² ayaq mata kooooo ..
cilakak itu olang yg bikin aku membazir air mata 'panggggggggggg ..'
kalau lah aku mmg leh lempang dia di alam realiti muahahaha.

selain tu , aku layan gak lagu Jamal ~ perrrrggghhhhh bestttttttt banget !
gelak lagik ?
lantok korang laaaa ..
aku suka jamal dr aku muda remaja lagik ,
al-maklum lah , aku kan 70's punya olang .
x kan aku nak tergedik² dgr lagu new boy's kot kah kah kah .

di sebabkan aku ni berjiwa 'seni' , di x hairan la aku suka ballad song ,
pelik lak rasanya kalau aku layan lagu bebudak sekarang ..
lagu aper ehhh yg member kelab aku si linot suka sgt tuh ?
TH ? tokio hotel ?
cisssssssssssss apa kejadah punya lagu ..
huwaaaaaaaaaaaaaaa talak masuk wa punya jiwa ..
hehehehe mujur linot x leh skodeng belog aku ,
kalau x mesti berasap muntut dia keh keh keh ..

mek su ,
ko jgn khabor kat linot aku umpat keji dia ekkk hehehehe.

2 komen uolls ::

Anonymous said...

siot jek, sempat lg ngumpat dak linot ek...hahahaa...

lagu2 TH tu leh gak ler aku layan dengar...tp nk suh aku minat dak BILL pojaan ati dia tu, aduhaiiiii...tadak napsu aku...hahaha..

iza @ jiejah said...

kah kah kah matik napsu ekkk ?
aku lagu pun mcm x sanggup layan hahahahaa telinga org kg tui

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers