January 20, 2012

My 1st Gong Xi Fa Chai

As Salam

saya bakal menyambut 1st CNY . last year patut yg 1st tp masa tu umur saya baru 2hr
tahun ni mummy daddy saya excited nak bawa saya balik rumah po po dan rumah uncle untie yg lain
saya pun x sabar nak kumpul angpau hehehe.


*

Leng Chai tak saya ?

6 komen uolls ::

kasihibu said...

uihhhhss...sangat kiut
kalau kiut macam ni mesti sangat banyak angpau boleh dapat nih, jangan lupa belanja aunty makan sodap sodap nanti ye ;p

Jiejah @ Iza said...

untie eja
lai la lai la saya banjer hahahah

el said...

collect byk2 angpau eh..nti share2 ngan auntie hehehehe

Jiejah @ Iza said...

heehhehe untie el , jom la raya sama² :-))

sheila said...

wahhhhh ho leng aaaaa...

eh betul ke aku ckp ni kak??? ntah salah ke hapa carutan aku tadi tu..nasiblah ye

Mama2Q said...

hai budak tomey...dpt manyak angpau ke itu hali?

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers