January 16, 2012

Dory With Redbean sauce .... katanya.

As Salam
Lama x buh gmbr mknan kan ? kalau la selama tu jugak saya x mkn ,sure dah selim hahaha *x lawak*
tgk date kat gmbr ..lama giler tp nak apdet jugak , x kira haha
ada satu minggu tu saya beli ikan dori frozen , ada 4keping dlm 1pek
cadang nak nak buat bubur cik adeel la tp rasa mcm x bleh tahan
nak jugak la merasakan ?
so , ikan dori goreng tepung bersoskan redbean.
terpaksa buat x pedas sbb anak banak mkn termasuk sikenit
mau pedas ? campak jek cilipadi atas nya
abes citer :-P

ehhh mcm x ikhlas jek nak apdet kan?
sebenarnya nak ckp ,dlm minggu tu kami asyik membalun ikan dori
sian dak adeel , abes lauk dia pakmak belasah
esoknya terpaksa gi carik salmon tuk dia hehehe

byk sebenarnya nak cerita tp x berdaya.

2 komen uolls ::

sheila said...

ikan dori buat sweet sour pun best gak...

el said...

xnah lah mkn ikan dori..bila tgk menu jie ni rs nak g beli plak..hehehehe

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers