January 14, 2011

Last entry before dot dot dot

Salam.

Saya tgh membizi menghabiskan sisa-sisa kerja sebelum bercuti panjang. mujur jugak x byk mana sbb awal² saya dah handover mana yg patut . yang tinggal cuma nak settlekan bab bonus + increament tuk staff . kene settle gak walaupun belum sampai masanya . kalau ikutkan by february tp masa tu saya dah cuti , saper nak buat ? nak x nak boss terpaksa rela approve awal kehkehkeh ;-)

*

*

Selasa td saya last check-up

Alhamdulillah semua nya ok cuma kene bebel sikitlah sbb berat turun sket ,ala sikit jekkkk hihihi nak buat mcmmana sbb saya mmg dah x lalu mkn , agaknya sbb letih bawa perut kot..tambah pulak keje byk , byk fikir .semua byk ooooo.

bebi 2.6kg ,insyaallah time c-zer nanti bebi dlm 2.8-3.0kg .

*

*

till then , doa-doakan saya semoga semuanya selamat yer .

saya maybe keje sampai 25/1 sahaja ,rest beberapa hari sebelum serah perut.

5 komen uolls ::

sheila said...

at least cuti dlm kegumbiraan sbb dah tau brapa byk dpt bonus ...

selamat menyerah perut ye kak jiejah....

sayangsayangibu said...

semoga semunya selamat...tak sabar nak tengok adik adam... ;p

Watie Abd Rahman said...

smoga slmt sume jiejah.. kiss3 abg adam. muachhxxx!!!

aNa d'sKoDenG said...

mg semuanya selamat..amin..

Hanim Najib said...

waa..da nk sampai masa eh jiejah..hanim doakan semoga semuanya selamat n di[ermudahkanNya..amin..pss..anti bpantang ktne..

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers