March 16, 2011

ADEEL IZZ ZABAD - my lil hero




ADEEL IZZ ZABAD - salam , apdet kejap tuk tepek gmbr bebi . ALHAMDULILLAH semuanya dah selamat dan saya pun dah abes pantang tuday - 44days ;-D

8 komen uolls ::

Hanim Najib said...

horeyyyy..dah berlalu dah title 'mak tang' kan..alhamdulillah..hehe..sedapnye laa nama bb..da ada laa member abg adam nk bgusti pasnih..

dilaOHdila said...

Jah TAhniah
yehaa abang Adam dah ada geng ni

sutera said...

Yeayyyy...finally new entry...hamboihhh...menyengetttttt posing anak teruna ni yer...kekeke...

haslina razali said...

JIJ congrates... dapat hero lagi hehehehehe boleh laaa abg adam geng guling guling hehehehehhe take care eh....

dalila said...

sekali imbas jer dh tau dh ni adik adam...

sheila said...

tahniah kak...

hebat nama baby ni

strawberi said...

tahniah jiejah....

PuteriKureKure said...

haa...nape kita baru tau ni kak? dush2 tumbuk diri sendiri.

congrats kak eh! baby adeel adorable sangat2. rasa nak geget kunyah telan je. (haha. saiko di sini)

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers