July 9, 2010

Budak ini sgt sweet tp selalu buat saya geram ...

sejak saya mabuk asmara ni , budak ini sangat sweet tp sangat mencabar kesbaran saya juga.
tiap hari dia akan selak baju saya tuk say hi pada adik dia
siap pesan byk² ,

" adik jgn notti "

"adik jgn bg mummy sakit"

"adik tgk tv diam²"

"adik kalau boring geletek je mummy"

-

hahahaha bolih gitu?
geram jeeee tgk .
-

-

tp yg paling sadis sbb dia kemaruk sgt dgn bola
sekarang kan w/cup
dia yg melebih² dr dedi nya
dia yg sebuk tgk saper yg lawan mlm ni
dia yg sebuk² esok pg tgk news saper yg menang
yg paling sadis dia akan menyepak bola tanpa henti dr pukul 5.30 petang
sampai la ke malam nak tidur
sakit jiwa saya !!!!

-

-

owhhh yer , mlm td saya sudah jd mama tarzan
paksa dia simpan bola or saya zasss dia
meleleh² air mata sambil simpan bola
aman sikit saya tp dlm sejam je dia dok baca buku
lepas tu meligat balik
sabar aje laaaa mummy ;-))


5 komen uolls ::

ammi said...

wah..adam minat bolasepak yer..Umar Zidan cinonet tu pun sama..dia tengok German vs Spain lagi malam kelmarin.Huwaaaa!

mamarempit said...

sabar jahh...hhehee..dugaan nk dpt adik..esk dpt adik...lagi byk dugaan

A.I said...

dah nama pon boy! apa la mummy ni. adam saje je wat prangai camni. lps ni mummy dapat baby baru. takleh nk layan adam ngada2 dah.

lalalalalalala :P

hajarus said...

wow anak bujang akak ade bakat jadi pemain bola sepak negara nih... ;d

haslina razali said...

dak adam kan muka dia boleh di kategorikan sebagai muka yang tak bersalah sungguh sweet giler...hik ada responsible juga jadi seorang abg yang baik tuh...good boy adam

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers