July 2, 2010

Akhirnya .... berhenti berharap !

Alhamdulillah .
setelah bertahun² berharap
setelah bertahun² menunggu
setelah bertahun² kecewa
akhirnya DOA kami di makbulkan.
sesungguh sebagai manusia biasa , saya kadang² lupa diri
lupa bahawa setiap apa yg berlaku ada hikmahnya
saya yg kadangkala x sabar
saya yg cenggeng bila nmpk bebi baru lahir
saya yg selalu tertanya² bila rezeki saya akan tiba.
-
Akhirnya dia tiba juga
Doakan saya selamat hingga keakhir kandungan ini yer ;-))
-
-
-
pic - google
-
-
-
apapun masih terlalu baru
baru 5weeks.
next app baru bleh tgk h/beat bebi.

39 komen uolls ::

Aidahs said...

SAYA MENGUCAPKAN BERBANYAK TAHNIAH KAT KAK JIE.. I'M PROUD OF YOU!!!!!!!!!!!!!! ALHAMDULILLAH!!!!!!!! NANTI ANAK KITA SEBAYAAAAAA

IERA HAJERAH AZMAN said...

congrate :)

NeenaAnuar said...

CONGRATSSSS sis!!! sesungguhnyer Allah itu maha adil dan DIA lebih tahu apa yg terbaik buat kite kan! take care of your good self ok!

Jiejah @ Iza said...

aidah
hehehehe TQ .. Alhamdulillah.
sebaya ke ? hehe

Jiejah @ Iza said...

eira
terima kasih ;-D

Jiejah @ Iza said...

Neena
Syukrannnn . lepas ni akak doakan rezeki neena pulak . Amin.

Nieza said...

tahniah kak jah...Jaga diri tau. Alhamdulillah.... Muah.

Jiejah @ Iza said...

nieza
tq byk byk byk hehehe insyaallah. doakan yer ;-))

KELUARGA 17 said...

Alhamdulillahhhhhhh.....
TAHNIAH AKAK.......!!!!! jaga diri elok2....

Besan said...

oyeeeeehhh...Akhirnyaaa ada gak adik ipar Aisyah...kekekekee...

Doa semoga suma slamat...

Sila polish info hat dh KARAT psl peknen, pantang & baby yer...hahahaa...

Jiejah @ Iza said...

tena
tengkiu :-D



besan
ayorrrkkkkkkkkkkk camner nak polish ni ?? hahhaha

tu ler , x de la aisyah boring x dak adik ipar kan kan kan ? hehehe

ammi said...

Tahniah Jah ooii..padan ler selalu letih lesu.BTW..ikan sudah ada!

Jiejah @ Iza said...

ammi
TQ hehehhe.

dah ado ekkk ?
esok saya ambik yer ,saya call dulu b4 that ;-))

Ju@Lucky^Mummy said...

Tahniah..
Semoga selamat semuannya...

A.I said...

HIP! HIP! HOORAY!!!!! (^_^)

KAU BUNTING LAGI JAH! SYUKUR ALHAMDULLILAH..JAGA KESIHATAN BAIK2 TAU. AKU DOAKAN YG TERBAIK UTK KAU + BABY...

SELAMAT MENEMPUHI ALAM BUNTING :)

Jiejah @ Iza said...

ju
terima kasih :-))

Jiejah @ Iza said...

AI
bunting ??? hahahaha dasat la ko .
alhamdulillah ..terima kasih ai ;-)

NoRitA said...

kak jiejah..tahniah..moga selamat semuanya..hehe=)

Jiejah @ Iza said...

ita
:-)) tengkiu .

kak ina mail said...

syukur Alhamdullilah,tak sabar nak tengok perut orang pregnant ni.jeles gak bila org ada baby ni.tapi akak nak pregnant takut, dah berumurkan.

aNa d'sKoDenG said...

tahniah jah..
aku tumpang hepi gak~!!
moga semuanya selamat hingga ke akhir..

dalila said...

tahniah jiejah... tk lama lg adam dpt adik la..hrp2 girl lak yer..

haslina razali said...

congrates jiejah... aku doakan ko sihat sampai melahirkan baby yang super kiut cam dak ADAM insya'allah

LORD ZARA 札拉 said...

tahniah kak!

adam annti ada kawan~

=)

::NaS:: said...

tahniah kak jiejah!!

mamarempit said...

alhamdulillah...syukurrr...tahniah...nt abg adam leh tgl jage mummy & bebi

Jiejah @ Iza said...

k.ina
alhamdulillah .. akak kalau ada rezeki pun ok apa ,leh temankan si montel firdaus heheh


diya
TQ diya :-D
aku doakan ko pulak lepas ni , insyaallah .


dalila
tq ..x kisah la girl or boy , ku terima dgn gembira hehehe

Jiejah @ Iza said...

haslina
doa kan yer .. TQ


zara
tq yang .. nanti untie zara leh kawan ngan bebi gak ;-P


nas
TQ dik !!


mama
tu laaa ,harap² masa tu adam dah leh tolong jaga adik kan ?
hehehehe terima kasih kulaan ;-))

elise said...

kak jah
semua semua dipermudahkan untuk akak, dari proses mengandung, bersalin dan membesarkan baby...ihiksss...tumpang hepi untuk akak jugeerrr...

Jiejah @ Iza said...

elise laling
TQ ..mudah²an yerrr !!

aNa d'sKoDenG said...

jah..
takper..aku mmg dah totop..ekekekek. officially totop dah..ekekekke.

sayangsayangibu said...

tahniahhhhhhh..........

hehehehhe.....

betul jugak tekaan akak yo ;p
jaga diri semoga semuanya selamat

eddie dewanaga said...

tahniah Jah...!!!

usaha tangga kejayaan.

SyaNa said...

yuhuuuuu
jd rakan sebayakah anak kite nnt???
tahniah beb!!!!!
jaga diri
lepas ni bleh makan tanpa rasa bersalah
hahahaa

Umi Ain said...

Alhamdulillah... Allah tu Maha Mendengar wak... syukur di atas kurniaan-Nya.. so pas ni jaga diri bebaik eyh... jgn berlasak sangat tau... jaga makan... hohohoho...

hajarus said...

congrats kak... alhamdulillah... Ya Allah bestnyer... hajar juga yang masih berusaha, berdoa & terus berharap.... akak doakan rezeki hajar pulak yer... ;d

Jiejah @ Iza said...

k.eja
hehehehe tq kak. masa akak teka² tu siyesss mmg saya x jangka pun. dah rezeki kan , alhamdulillah ;-))



eddie
yerrrrr yerrrr sungguh berbaloi² wa naik turun tangga hahahaha
TQ !!

Jiejah @ Iza said...

syana
sebaya ?? no no no .. anak ko besar sket haahahaha .insyaallah aku punya due feb 2011 .


umi ain
tu laaa, allah maha mendengar kan?
sungguh x sangka ;-))

Jiejah @ Iza said...

hajar
akak doakan rezeki hajar akan tiba juga ..jgn putus berdoa yer ;-))

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers