April 20, 2012

Kenapa kah ?

As Salam

dah lama kot ,lebih sebulan .
kenapa saya x bleh view  analytics ? dia akan hang seperti dibawah.
ohhh yer , nak report  kat support juga x boleh sbb dia hang kat create new ticket.
saper ada email nuffnang ? atau saper leh tolong settle problem ni?
tengkiu very much
dari saya yg rabun IT

4 komen uolls ::

kasihibu said...

akak lagi rabun
sekian terima kasih juga ;p

Jiejah @ Iza said...

ahaahha kak eja ,sungguh tidak membantu .terima kasih jugak .

Mama2Q said...

hahaha..ni lagi sorang rabun nak menyebok tp tak membantu...ekeke

Jiejah @ Iza said...

mama 2q
ahahahha terima kasih kerana tidak membantu ekekeke

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers