September 26, 2011

Big day mummy @ Big plate ..soooo big hehehe

As Salam
semalam 25/09   besday mummy yg ke 17  dotdotdot hehehe .
x de celebrate apapun memandangkan incik daddy tu sgt lah "seth tan" kan kan kan ?
walaupun nama dia adalah TAN tp....  ffffuhhhhhh x baekkk kutuk suami sendiri tauuu
kata dah redha dpt suami x romantika d'amour ekekeke .
ok la , petang semalam dia ajak keluar makan² ..tya besday girl nak mkn apa
mcm biasa la gigirl nak mkn western . 
mari menuju ke Rest Big Plate , mari mengorder yg bigbigbig sahaja
tehtarik pun sgt big sampai kembung perut mummy hehhee
x habis makan sampai tapau balik kerana ke big kan isipadu pinggan.
terima kasih daddy kerana menghadihkan mummy sepinggan besar lemak  muahaha
lap u !

10 komen uolls ::

kasihibu said...

selamat hari lahir mommy...
weeiii muda tu sweet 17teen gitu ;p

sedap kek tu coklat yg kayo lagi

nak!!!!!

Cik Ina Do Do Cheng said...

happy besday jie semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. samalah kita dapat suami tak de nya romantika diamor. tak tahulah suami kak ingat besday akak ke idak.

Mia-Ina said...

hepi besday jieja.....semoga dimurahkan rezki pnjg umur slalu

cho_zila said...

i like big plate.. tapi lama gak tak gi makan kata sana... so rasa2nyer kalau nak tambah lemak lerh gi ...

Jiejah @ Iza said...

kak eja
tengkiu kak ..hahahaha alwazzz kak sweet sebentin heheehhe

Jiejah @ Iza said...

kak ina
kannnn ? pasrah lah kita dpt suami x romantika d'amour hehehe

Jiejah @ Iza said...

mia
tq . aminnn.

Jiejah @ Iza said...

cho zila
tu laaaa , kalau nak tmbh lemak sila la ke big plate ekekeke

Redbloodsnow said...

hepi buffday kak jie :)

Jiejah @ Iza said...

tengkiu zie ;-))

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers