October 2, 2012

Angin

As Salam incik blog

saja nak mengado domba
incik daddy ada beli susu kambing cocoa seperti dibawah
saya saja try sepeket pagi semalam
lepas tu seharian tu asyik kentut *muahahaha*
balik tu tya la incik daddy adakah dia punya simptom yg sama
dia jawap "ntah , i kan mmg biasa kentut"   haihhhhhhh
so , hari ni cuba lagi - sama gak asyik mengentut sampai penat
so saya confirm mesti berpunca dr susu ini
sebab dlm badan byk angin kot
bagus gak tp yang x bagus nya kalau kentut tengah sembang² ngan bos
hhaha

dah , itu jek nak ngadu.
ooopppsss gmbr ehsan pak google.

6 komen uolls ::

Mixed-family in da house.... said...

kihkihkih..

try dulu sampai seminggu....mungkin tu efek nyer kot...keluarkn angin

Izza - Jiejah said...

tu laaaa ..huhuhu bertabah lah hati.

RIZAWATI ABD RAHMAN said...

jah, bau smpai gombak okeh.. :P

Izza - Jiejah said...

hahahaha bau ehhh watie?
ini bom yg x de bau okeh ,bunyi-bunyian jekkk hahaa

eyndayusoff said...

Kalau minum susu lain keluar angin gak tak? Coz setengah org yg alah susu akan bloated bila minum susu... tapi mungkin jugak susu yg ni boleh buang angin dlm badan :-)

Izza - Jiejah said...

x sure eynda ..biasa saya minum anlene/omega. tp sejak tukar susu kambing ni rajin plak buang angin ekekke

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers