April 8, 2009

Alahai sayangku

alahaiiii cayang buchuk mumy ni tiba² demam mlm tadi .
masuk bilik tetiba cakap 'adam syeeejukkk' ..
check temp dia dah naik 38 ..ayokkkkkkk cepat² turun ambik ubat.
lepas mkn ubat dia still gegel² lam sselimut .
aku dah cuak ni ,
lokong plak x de kat rumah ~ dia ada class.
huhuhu doa² dlm hati supaya panas cepat turun sbbnya
adam gegel² sambil mulut merepek² :(
dlm kul 11 gitu lokong balik , check semula temp dia ..dah turun 36.
legaaaaa tp aku still berjaga la , tidur pun duduk jek takut tidur matik hehehe.
kul 2.30 temp dia naik balik 37 , kejut adam mkn ubat lagik.
dia x leh tidur , lokong bukakan tv ..
x tau bila dia org tidur balik sbb mummy dia neh dah lena.
pagi ni temp dia dah turun 34 , lega sket .
dah pesan ngan teacher dia , kalau dia lembek sgt call aku.
mudah² chenta hati tu akan sihat . Amin.

5 komen uolls ::

ai said...

alolooooo...syiannye. Tp budak mmg biasa kalau mlm demam tinggi ooo..mmg kener berjaga-jaga la kan? huhuhu..adam cepat sihat tau!

jiejah said...

ai
tu la , copot² jantung aku.
:(

dalila said...

camana niadam..syejukgigiltapi takpakai baju.. moga cepat sembuh ek..

jiejah said...

dalila
tq .. mlm td dah jeram dia ngan towel basah. gegel² dia .

eddie dewanaga said...

sabar beb...

budak2 nak membesar ni, mcm2 dugaan dia...

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers