September 24, 2013

Edisi bersih sawang - Saya Dah Besar




nampak sgt mommy saya x ada modal
sbb tu dia jaja muka saya jewww
malas leww tewww



4 komen uolls ::

Nana Aris said...

salam,

how time flies..cepat je dah besar anak-anak ni kan..

btw kalau berminat dengan supplement from Shaklee, saya ada buat promo ESP Shaklee..do visit my blog ye
http://ainasuraya.blogspot.com/2013/09/promo-shaklee-esp.html

thanks!

ammi said...

tau tau mak kamu kasi adik nanti kat kamu Adeel..rindu Adeel

Rose Azadir said...

Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

Miss Sasu said...

Hai.. Lets go to my blog. Kisah saya nakkurus . Tq

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers