July 10, 2013

1 Ramadhan 1434H

As Salam .

wahhhh semangat gitu update blog .

tido x lena malam td menunggu sahur - over betul
4.45 dah bangun masak serba simple

sambal sardin
telor dadar
ikan masin 
ulam timun

air milo suam
kurma


adam pun mudah je nak kejut , xcited dia
daddy x yah ckp la , mmg jarang di kejut sbb dia set alarm sendiri . pukul 5 bunyik silalah bgn hehehe.
mujur si kenit x tumpang bangun sekali .
adam mkn bersuap habis sesenduk nasi , mkn lebih byk dr mommy hehe
harap dia boleh bertahan .
In sha Allah , ini tahun ke 3 dia puasa
patut nya x ada masalah .

4 komen uolls ::

el said...

tadi pagi bersahur el msk nasi goreng hailam ngan telo mate je..anak el yg sulung tu 6taun baru nak start latih puasa..tu pun dia bising ngantok katanya pehal lak nk mkn pagi2 ni hahaha..bila bg tau kena puasa barulah dia gigih nk mkn..so far tghari td amek dia kt skul dia ckp dia puasa..risolak dia g mtk cikgu air ke sekut ke kan..inshaallah semoga dia puasa penuh hehe xpenuh pun xpe..budak2 jgn paksa sgt kan..

selamat berpuasa jiejah woiii
menu berbuka rini apa haaaaaaa
hahaha

Kniedaz said...

sedapnya lauk simple waktu sahur tu..hehe..
selamat berpuasa ^_^

Izza - Jiejah said...

el
menu berbuka esok la baru update..carik modal hahaha

kak nieda
sahur kene simple² baru selera mkn . Selamat berpuasa kak :-)

Che'Yah Vitamomma said...

assalamualaikum.. salam ramadhan..
slam perkenalan
tup2 dh nak masuk 2 weeks kita berpuasa.
semoga bertemu malam lailatul qadar

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers