November 21, 2012

Menu menu simple mommy

Menu simple yg bukan sehari punya hahha
ok , mommy pun dah lupa bila masak tp dlm seminggu ni la kot
ye la , masak pun jarang .
tp kadang kalau masak pun x dan nak ber picca picca , dah kene ngap dulu hihihi

*
mee goreng sempoi

*
bihun sup tulang - ni my pebret .
rasa dah 2-3 x buat tp x dan ambik gmbr 
dan mommy x pernah jemu mkn
canner nak selim ?
lupakannnnnnnnn .

*
bihun goreng ni belen dr sepeket bihun yg buat sup tu
ye la , sepeket kan byk . x terhabis kami anak beranak
kira half buat sup , half goreng :-D

*
ni menu semalam
sup baby sawi .
ehh baby sawi ke nama dia ?
yg pasti sayur ni la yg menemani mommy masa pantang
mahal gak rege nya . sbb sedap kot kikiki

*
daging korban masak kicap b/pepper
sedap wehhh *masuk bakul*
tp tu ler , daddy suka daging yg lembut so bertabahlah masak nya kene lamalama sampai kematu kakiku
*propa*

*
ini plak sup salmon tuk abg adam yg tengah berpantang
tekak mommy kenot go ngan salmon sup tp adam layannnnn
bubur pun nak bubur salmon jugak hahaha
mujur ada stok salmon aritu , cukup la bekalan seminggu tuk dia berpantang.

sekian.

4 komen uolls ::

Marya Yusof said...

As salam wbt Jiejah,

Tak pernah tau ikan salmon masak sup! First time ni nnt boleh lah try :)

Semuanye look tempting! Sayur sawi putih org panggil Pak Choy! Goreng mmg sodap! :)

baby lydia said...

sup salmon tue cm sdp je kak ^^
salam kenal dya follower sini !

Izza - Jiejah said...

marya
ooo ok pak choy ,selalu lupa padahal selalu beli hehehe

Izza - Jiejah said...

lydia
bolehhh tp akak rasa kene buat masam sikit baru sedap kat tekak :-D

tq follow .

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers