Pages

Klik Klik

July 24, 2012

Menu Ramadhan 3

As Salam

menu simple yg konon nak tarik selera abg adam yg berpuasa
sekali dia x minat daaaa , daddy yg pulun habis 2pot hakhakhak
selalu adam suka nasi kaler² ..adesssss makin keding la dia ni

nasi carot
gulai siam daging + kentang
sayur campur
sate kebab
Done

July 23, 2012

Ramadhan 3 - Wajah Baru

As Salam . 

Kesian blog hidup segan mati tak mau ni 
wajah saper baru ? wajah blog . kita pakai template free & easy ajek yer
jemu tgk wajah lama . wahhhh .

Kite x puase  ssssshyyyyyyy hahaha .
Adam puasa , 2hr kat rumah mcm la x pernah puasa
penat layan ok , asyik tya lg berapa minit . paling terus 1st day lah
2nd day dah ok sket ..kul 6++ baru tya bila nak berbuka
pestu asyik tawaf kedepan kebelakang tgk mommy masak.
2hr puasa , 2-2 hari request mkn nasi , ayam & telor
hahaha senang keje mak ko , request la hari² lauk sama ye nak akaka.

gambar x de sbb mommy kesenggugutan agak teruk
kejap² baring letak tungku pad atas perut
kang x lama kendian dtg sikenit plak duduk atas tungku
hoiiiiiiiiiiiiiiiihhhh sakit mak nak .

tu je nak apdet . nanti kalau rajin kita main tepek² gmbr menu berbuka ye

July 4, 2012

Adeel Tan 1y 5m

Hi , saya dah besar .. dah byk peel baru tp mommy malas update .
 dah pandai sebut beberapa perkataan
dah faham arahan  contohnya masukkan baju kotor dlm bakul
dah pandai bagitau kita kalau dia yak sambil buat aksi teran & tarik² diapers
dah meraung kalau kene tinggal dgn daddy gi surau
kuat main ya ampunnnnnn , x reti stop walau mata ngantuk
pandai buka/tutup tv , lampu , kipas
dah faham kalau ajak mandi ,lajuuu jek gi bilik air tp susah nak ajak keluar huhu
dah pandai amuk² kalau x dpt satu-satu barang *bingit*
gigi dah bersepah hahahha x terkira dah . rasanya 13-14btg kot
suka gigit abang ..siannnn abg .

tetiba blurr hahahha
mcm x biasa kan.

July 2, 2012

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers