Pages

Klik Klik

April 30, 2012

Adeel 15 month

Ahahahaha budak 15 bulan yg byk songeh , byk akal & byk ragam
muka notty

hat ni muka senonoh sket with perangai molek sbb dpt jln² cari makan
ahaha

April 20, 2012

Kenapa kah ?

As Salam

dah lama kot ,lebih sebulan .
kenapa saya x bleh view  analytics ? dia akan hang seperti dibawah.
ohhh yer , nak report  kat support juga x boleh sbb dia hang kat create new ticket.
saper ada email nuffnang ? atau saper leh tolong settle problem ni?
tengkiu very much
dari saya yg rabun IT

April 17, 2012

Sihat sebelum sakit

tiba tiba blurr nak type apa .

adeel ada appointment ENT esok .
daddy lak nak kene operate lutut next wednesday  sbb samting mende tumbuh (tumbuh??)   .

will apdate kalau mood datang .

April 16, 2012

Wordless Monday


Bila anak² penat berjalan , berjemaah terbongkang since dlm kereta lagi
eekekke aman donia mommy seketika.

April 13, 2012

Mommy & Tan

Sembang santai bersama Adam


Adam : Kenapa mommy x de Tan ?
Me : tak de apa ?
Adam : Tan .. alaaaa kan daddy Faiz Tan ,pastu Adam Tan dan adik Adeel Tan.
Me : ooooo sebab mommy bukan anak daddy ,mana boleh mommy letak nama daddy.
Adam : Boleh jugak , mommy letak la nama MOMMY TAN !
Me : ??????


alahai la anak ...

April 12, 2012

Update 1 in 2weeks

ok , awal² mengaku malas la ye .
kita buat short apdet.

besday abang adam kat transit
besday boi request angry bird cake - layannnn.
 dgn adik² kat transit . mcm pakat² plak diorg pakai merah sama ngan besday boi kan? ehehe

the same day adik adeel kene demam campak.
sebelum tu dah seminggu demam .
fuhhhhhh dia punya cranky masa demam jgn cakap ler
siyes boleh buat mommy demam hehehe
isnin selasa & rabu - mommy cuti
khamis & jumaat - daddy cuti
gmbr di bawah gigih bgn pakai kasut tp bila dah pakai dia baring jeeee x gerak²
mommy ambik gmbr pun dia buat x reti
kesiannnnnn .
demam adeel x kebah walaupun campak dah habis keluar
so lepas seminggu kami repeat ke klinik tp klinik bg refer letter tuk terus ke hospital
kat DEMC ambik darah , rupanya bacaan darah merah sgt tinggi ..mmppp darah putih pun dah sampai max
x faham mommy nak xplain mcmmana tp doktor mmg suggest warded terus la tuk drip antibiotik
tp kami minta tangguh sbb pergi hospital tu sehelai sepinggang ,pulak tu dah malam sgt kan
so doktor bg antibiotik yg paling kuat dos nya & kalau dlm 24jam panas still x turun kene la serah diri kat hospital . balik hospital bg ubat dan Alhamdulillah terus kebah,
aduhaiiiii anak , mommy dah libang libu pikir mcmmana kalau warded
mggu ni mommy audit ,daddy pulak bz  sbb dah byk hari kami ambik cuti.
syukur lah sekarang adeel dah sihat .
selera mkn pun membuak² ..lega sgt.
masa 2minggu demam tu lgsg x nak makan/susu sampai doktor suruh kami paksa diaa minum
alahaiiii budak setahun nak paksa mcmmana kan ? kalau besar mcm adam boleh jugak diusahakan.
nak x nak terpksa guna syringe , dpt isi perut dia sikit pun jadi la sbb x nak dia dehydrate kan.

moga² lepas ni anak² sihat sejahtera .




lepas anak² sihat , mommy pulak bz dgn audit.
hari² balik lewat. bygkan kalau anak x sihat .. nak buat kerja pun x senang hati kan?
Alhamdulillah .

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers