Pages

Klik Klik

September 22, 2010

Super Duper malas ganda dua

mummy saya sekarang sgt² malas nak apdet blog
so , dia bgtau saya yg dia nak restttt lama².
saya pun x dpt tolong apdet sbb mummy x bg password nak masuk blog dia
tunggu saja lah mood blogging mummy saya kembali
peace !!!!

September 20, 2010

Saya dah kerja

saya dah kembali bekerja hari ni

syorga wehhhh cuti 12hari tp balik kerja bawa sakit plak

demam + selsema .

September 7, 2010

Salam Aidil Fitri

Salam aidilfitri buat semua
maaf zahir dan batin
andai ada terkasar bahasa sepanjang saya blogging ni
saya akan bercuti panjang insyaallah
08-19hb ;-))

September 2, 2010

Ramadhan 23 - sepuluh terakhir

Salam Ramadhan semua :-D
biasa la saya .. tahap kemalasan nak apdet dah meningkat ke 90darjah hehehe.
nak cerita apa yer ?
oh yerrr , last c/up 28/8 tu saya dah 16weeks
dan mcm biasa lah due pun bertukar² jugak kan
tarikh lates dua saya 14/2/2011 - kalau betul sama pulak dgn tarikh
lahir si manja anna iman bambam ;-))
-
tahap kemabukkan saya semakin kurang , tp pedih ulu hati mmg x kurang malah bertambah² pulak . migrain pun sama , bertambah pulak rasanya bila doktor tambah ubat huhu
org lain kalau 4bln rasanya dah ramai yg x mabuk kan ?
saya ni ntah bila la nak habis ..walaupun dah kurang but still muntah².
redha ajek laaa
puasa jgn cakap la , walaupun saya cuba sahur heavy tp by 8-9am perut saya dah pedih semacam .. so doktor cadangkan supaya saya jgn puasa
saya kadang² tu cuba jugak , tp bila fikir bebi .. saya x nak menyiksa diri
dah cakap ngan incik tan , lepas je raya tolong bayarkan fidyah untuk saya.
puasa tu saya perlahan² akan bayar - susah hati sgt ;-(
-
-
-
lagi satu , ntah bila ye tp rasanya dlm minggu lepas
saya tercurah air yg tgh mendidih ke jari masa nak buatkan adam susu
melecur teruk jugak , tp lupa nak ambik gmbr masa ada gelembung² tu
bwh ni gmbr masa gelembung tu pecah - sakitttttt jgn ckp la
berdenyut x henti .
terus teringat mcm mana la rasanya org yg melecur satu badan tu yer ?
saya baru melecur sikit dah rasa nak demam huhu
terus insap hehehe
bawah ni gmbr selepas beberapa hari
luka dah kering
sekarang ni ada sikit lagi kesan

-
apa lagi yer ???
citer pasal cuti raya nak ?
saya baru apply cuti dr 8hb-19hb
leh cuti sakan , saya nak rest puas²
harap² bila naik keje nanti saya dah cergas sbb masa tu bebi dah nak masuk
5bln . Amin .

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers