Pages

Klik Klik

March 31, 2010

Meng'spa' kan diri yg ke'stress'an

Hari isnin tu kan saya cuti
cuti sbb nak uruskan besday adam kat skolah .
lepas tu konon nak memanjakan diri
saya pun dgn konfiden nya main redah ajek spa tu
cehhh mana tau full plak pagi tu
selalu kalau redah time weekday memanjang free
sudahnya terpaksa tukar app ke pukul 1.30.
terpaksa juga kansel deting dgn elise huhu
-
Saya pergi Serenity Spa @ Sek 13
last year saya ambik pajek 10x
tp sampai la ni still berbaki 4 hahahaha
nmpk sgt la saya x rajin memanjakan diri
-
paling suka bila di urut area kepala
mcm pergi semua kestressan saya
juga dibelakang begini
ni gmbr x de keje namanya
saya dingdong pintu spa-lama tul baru buka
kat dlm - sejuk & tenang pandangan mata
lagipun kita dtg mmg nak menenangkan diri kan
x kan nak suruh dia pasal lagu rock kapak
maka marilah kita layan muzik bali
hehehehehe muka fresh lagik boolat .
bedakpun x sempat pakai
tp kalau pakaipun bkn bleh jadik lawa hehehehe
saya rembat tudung tu kat giant
tudung syria kan namanya
maka mukapun memboolat dgn jaya nya
tp ada saya kesah ???
Plan nak menspa semula on april
kene rajin² g sbb tukang massage tu kata saya selalu stress
leher & bahu saya mengeras uratnya
adakah kerana saya penat buat karipap ??
ahahhahaha sendiri carik pasal kan!!

March 30, 2010

Adam turn 5

Alhamdulillah semalam 29/3/2010 genap 5thn usia adam.
perit jerit selama 5thn ni hilang bila tgk gembira :-))
so, mcm biasa la hantar kek + goodies ke tadika dia
-
the goodies
thn ni mcm malas byk nak pack.
errrkkk sebenarnya saya x cukup masa
bizi buat karipap heehhehe
ehh bizi juga sbb last week ada audit
suntuk masa wehhhh
dasarrrrr keji la kan mummy dia ni
apapun sbb x nak kecewakan dia , saya gigih juga membeli
sedikit² barang tuk buat goodies
mmg x semenggah la rupanya
x kisah la , janji ada kan ??
mini cuppies yg saya order dr my pren - anna
feel free to visit her web .
mmg cantik & terbaik :-D
TQ anna !
kek idaman adam.
dr last year dia dah request kek ben10
errkkk last year punya besday pun kek ben10 jua
apa-apa aje la hai anak ..
kek wif candle
posing dulu :-)
posing lagi
potong ! potong! potong!
semua pissssssssssss hehehehe
cute² semua
posing ngan cikgu Nurul .
mmg manja budak adam ni.
sekian kisah besday adam .

March 26, 2010

Makan lagi @ Noodle Station SACC

Fresh from d'oven.
baru balik dr mamam² wif elise & adek
saja malas dok opis , menjalarrr la kejenya.
-
cubaan adek ambik gmbr dr sisi
x dapek nolong dek , totap kombang gak akak
ntah bila nak kempis sket muka tu ;-P
adek gigih snappy gmbr air yg membuat kami kejakunan hahahaa
air blue sea love nama nya hahahaha
close-up by me
sedapppp ok air ni ,sohih order lagi next time
blended mix fruit rasanya
tp mmg puas hati sbb besar dabak
buncik peyut huhuhu
mine - grilled chicken + b/pepper
elise punya
noodle + bbq honey chicken
wif soup
air - i luv u lemon hahahaha
cubaan adek shoot air felik dia plak
elise jd model
ehhhhh tgn saya pun masuk gakk ??
hahaha dasarrrrr ..
fried k.teow - adek punya

Lepas mkn saya terus balik office
mereka berdua pula berfoya² perabis fulus kot

Sudah berakhir TETAPI .....

Minggu ini mggu yg bizi
minggu audit = minggu stress
cuba bawak bertenang , x nak jd mcm last year
last year mmg stress abesss
sampai pusing la kapla saya
bikin jiwa mendidih jua hehehe
-
Alhamdulillah 4hr jek dah settle keje diorg kat office saya
then sambung kat office diorg plak
TETAPI habis kat office saya x bermakna habis hari bz saya
saya kene ngadap ajelah phone depan meja ni
anitime diorg call call call call sampai lebam
but better dr diorg dok sini
saya lagi stress sbb asyik kene layan soklan maut diorg.

beginilah saya time audit
meja bersepah jgn ckp
kerja delay toksan citer laaaaa
balik lambat lagi
kadang nak pergi toilet pun berkira oooo hhahaah
over kan ??
-
bila la nak keje sendiri ni!!!

March 25, 2010

Makan² time weekend

Jalan² hari ahad :-))
Hajat sebenar nak jumpa dak elise sbb nak hantar karipap
sambil² tu carik mkn sekali lorrrr
i kan femalasssss sekarang ;-P
-
cubaan mengambil gmbr berduet
alamak separa - cam x sudi jek kamera ni ngan saya huhuhu
cubaan kedua ..hehehehe berjaya
see adam yg besar panjang still sesekali menyelit duk depan
senat perut mummy tawwww..
Lepas jumpa elise , kami cari makan
sungguh lupa nama kedai ini
tp dekat tangga tesco yg naik ke atas tu
makanan ada lah sedap ditekak kami
incik tan dah kenyang so order pau ajek
sebijik dah kene ngap hehehe
x agak² nak order
ini adam yg gedik² nak-lapar katanya
share ler ngan mummy sbb mummy pun lapar
setappppppppppppp!
air asam juice - terbaikkkkk !!

sekian - tetiba ;-P

March 24, 2010

Sessi membeli & membelah

Heehehehehe ini sessi yg kaum hawa cintai kan ??
ada 2 sessi cuci mata
satu dekat area pulau batik-depan chalet saja
satu lagi kami lajak ke pekan Lumut
sana mmg syorga tp parking adalah hazab .
nasib baik setelah 3-4kali tawaf (nyaris 7kali hehehe)
akhirnya dpt park depan bank .. apekahhhh ??
apalagi , terus zasssss kad kat atm mesin
then serbu bazaar huhuhu
adam yg kehausan di panas terik
binatang² laut yg kering heheheh
ikan bilis adalah terbaik , cantik , putih & rangup
saya selalu kirim ngan my sis every 2-3month
dah x betah beli bilis kat sini
hehehehehe over kan ??
baju murah²
separuh dr hasil rembatan
ini juga
dah ini yg kiut untuk adam
'saya sayang ayah & emak saya'
:-D


March 23, 2010

Teluk Batik - Part 2

Sambung balik tp macam malas nak captionbyk² heheheh
setelah kenyang perut kami pun mulakan misi carik tmpt bermalam
baru cari ??
yerrrr sbb kami kan main redah ajeeeee !!!
ingatkan kalau x de kosong , balik saja ke kg semula
bkn jauh pun , 2jam dah sampai hehehe
-
Mula² pergi Hotel Teluk Batik
tp setelah ditimbang tara oleh sekelian ahli majlis
batalkan hasrat sbb hotel tu agak jauh dr laut.
kan ker kami semua nak terjun tiruk??
-
Then jalan² lagi terus terjumpa Chalet Kenangan Pak Man
wahhhhhhhhhh so nostalgic nama nya kan ? hehehe
ambik yg ada 2 room + ekon
wajib tu sbb panas piang sekarang kan ??
pestu ambik yg betul² ngadap laut
besssstttttt sgt ..
chalet nya biasa² jekkk
mcm rumah tinggal pun ado tp yg penting kat dlmnya ok hehehe
pak man ... komisen pleaseeee ;-D
bilik..adam ngan akak sepupunya baru naik mandi
dah jadik halimunan sbb menggedik hehehe
aksi porno !!
me n anna iman
mood budak tecit ni pun sgt ok
kalau tidak dia sgt byk songeh
manja keledek sgt
iiisshhhh mummy anna iman still demuk even dah turun 2kg ;-(
abaikan saya yg kalerful.
nak turun perabis duit aje pun depan chalet ekekeke
pandangan dr tangga chalet
terbukti dkt sgt dgn pantai kan ??
adam merenung laut
cantekkkkk
sejukkkk hati
layan mandi sorang²
eeehhhh tetiba ada 3 org hehehehe
masa ni pagi lagi
dlm pukul 7++
syok giler sbb air sgt jerneh masa ni
sekian.
hahahahah tetiba x reti nak buat ending

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers